Nicola canta in aceasta seara la Festivalul Mamaia 2009!

Apropo.ro / 21.08.2009, 20:00
Nicola se bucura ca are ocazia sa-si lanseze albumul "Thank You", in cadrul Festivalului Mamaia 2009.

Nicola a lansat, astazi, la Mamaia cel de-al saselea album din cariera intitulat "Thank you", la care a lucrat timp de trei ani.

Artista a declarat ca a ales acest nume pentru ca asa "isi aminteste de toate persoanele care au sprijinit-o de-a lungul timpului in cariera si care i-au fost alaturi."

Albumul se gaseste deja in magazinele de specialitate si "este un album frumos ce merita ascultat", a precizat Radu Groza, impresarul artistei.

Nicola a declarat ca albumul a ajuns la aceasta forma datorita muncii in echipa si ca "toti artistii cu care a colaborat la realizarea lui sunt oameni foarte talentati, chiar daca nu sunt nume sonore".

Albumul contine 14 piese, printre care si si piesa "Fairy Tale Story", cu care Nicola a participat la Eurovision multe dintre ele fiind compuse de artista.

Galerie Foto!

Nicola

Majoritatea pieselor de pe album sunt compuse chiar de cantareata

"Sunt cele mai bune texte pe care le-am scris pana acum", a declarat Nicola. Pe album veti gasi un cover al piesei "The winner takes it all", a formatiei Abba.

"Am inceput cantand piese din repertoriul Abba, datorita lor cant", a spus cantareata.

Nicola si Radu Groza

Nicola se bucura foarte mult ca are ocazia sa-si lanseze albumul in cadrul Festivalului Mamaia 2009, pentru ca acesta festival a avut o importanta foarte mare in cariera ei, fiind o rampa de lansare pentru ea.

Primul single al albumului la care s-a filmat videoclip este piesa "My Love", alegere facuta la sugestia pubilicului.

Albumul are un sunet special, piesele fiind inregistrate cu instrumente live: "am lucrat foarte multi ani cu band in spate si mi-a lipsit acest lucru", a spus Nicola, motivand alegerea facuta.

In seara aceasta, in cadrul Festivalului Mamaia 2009, dupa competitiile de interpretare si creatie, Nicola va sustine un recital de 30 de minute.

In a doua seara a festivalului vor mai urca pe scena: Distinto, Adrian Romcescu, Ladies si Francesco Napoli.