Nicolaescu: PDL e o constructie ciudata

Apropo.ro / 04.12.2007, 09:51
Nicolaescu: PDL e o constructie ciudata
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a declarat ca Partidul Democrat Liberal va fi „o constructie ciudata" si o noua eroare a lui Basescu.

 

Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca Partidul Democrat Liberal va fi „o constructie ciudata” si o noua eroare a lui Traian Basescu.

"Lucrurile sunt simple. Ce si-a dorit domnul Traian Basescu a reusit – un partid numai al lui. A dat o dispozitie celor doua partide (PD si PLD – n.r.) si s-au unit. E un partid ciudat, pentru ca ia social-democratia PD si o lipeste la PLD, care nu stim ce docrina are", a declarat Nicolaescu.

Acesta a adaugat ca nu crede ca o astfel de constructie va fi viabila si ca este "curios" cum se vor subordona PLD-istii din judet liderului democrat Dorin Florea.

"Cred ca nu e viabila o astfel de constructie, ca va fi inca o eroare a lui Traian Basescu, care a avut un esec la ultimele alegeri. Daca va veti uita in biografia lui, veti vedea ca nu e in stare sa construiasca ceva, ci numai sa distruga", a conchis Nicolaescu.

Â