Nicolaescu: Presedintele Basescu este campion la a jigni

Apropo.ro / 11.07.2007, 10:50
Nicolaescu: Presedintele Basescu este campion la a jigni
Ministrul Santatii nu contesta dreptul presedintelui Traian Basescu de a depune plângere penala împotriva sa, dar este surprins ca un demnitar are timp sa se ocupe de asa ceva, adaugând ca seful statului este "campion la a jigni, a denigra si a face deseori declaratii politice cu iz

Ministrul Santatii nu contesta dreptul presedintelui Traian Basescu de a depune plângere penala împotriva sa, dar este surprins ca un demnitar are timp sa se ocupe de asa ceva, adaugând ca seful statului este „campion la a jigni, a denigra si a face deseori declaratii politice cu iz penal”.

„Ma surprinde faptul ca presedintele României, în loc sa se ocupte de treburile tarii, se rafuieste cu diverse persoane, chemându-le în judecata. Nu-i contest dreptul de a proceda astfel, daca ar fi un om simplu. Dar, în calitate de demnitar, este campion la a jigni, a denigra si a face declaratii politice, deseori cu iz penal. Eu cred ca presedintele României face un nou exercitiu de imagine, încercând sa lovesca, pentru a nu stiu câta oara, în PNL. Cred ca toti care au de suferit de pe urma declaratiilor politice ale lui Traian Basescu, daca ar fi avut timp, asa cum are dânsul, ar fi facut plângeri la justitie, ceea ce ar fi însemnat ca seful statului sa stea numai prin tribunale. Eu am adoptat un principiu românesc sanatos, protrivit caruia cel mai destept cedeaza. În rest, îi doresc numai bine si sa traiasca sanatos”, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii Publice.

Presedintele Traian Basescu a depus plângere împotriva ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, solicitând daune morale de 50.000 de lei, pentru afirmatiile acestuia potrivit carora seful statului ar suferi de boli din categoria bolilor psihice, a relatat Pro Tv.

Mediafax