Nicolai Tand îşi aduce aminte de copilărie la ”Poftiţi la Nea Mărin”

De: Cristiana Trifu / 10.08.2018, 10:39
Nicolai Tand îşi aduce aminte de copilărie la ”Poftiţi la Nea Mărin”
Cea de-a şasea ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin” difuzatã luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, îl aduce în faţa telespectatorilor pe Nicolai Tand, celebrul bucătar maramureşean. Alături de Adriana Trandafir, Carmen Tănase şi Cătălin Oprişan, Nicolai se va ocupa de administrarea restaurantului şi a terasei de pe malul Mării Negre, sub indicaţiile lui Nea Mărin.

Dincolo de asprimea sa, Nicolai vede în gazda show-ului un om harnic cu o bunătate aparte, care nu doar că este un organizator excelent, ci ştie să îi motiveze şi pe cei din jur: ”Ce îmi place la Nea Mărin este că se implică în multe lucruri, apoi îi sună pe oamenii pe care poate să conteze. Şi eu sunt tare bucuros că fac parte din oamenii săi, cu care poate să facă lucruri faine”. Chef de renume, cu mai multe busines-uri în domeniu, Nicolai Tand înţelege responsabilitatea lui Nea Mărin, motiv pentru care doreşte să îl ajute să menţină profitabilă afacerea din Mangalia.

Deşi sarcinile pe care le întâmpină vedetele nu sunt deloc uşoare, pentru Nicolai, provocările show-ului par să îi aducă aminte de copilărie, tocmai de aceea le îndeplineşte cu seriozitate, dar şi cu mult drag: ”Aici fac multe lucruri pe care în viaţa de zi cu zi nu mi le mai permit, pentru că nu mai am timp. Mama mă punea să plivesc şi apoi să rup roşiile. Mă simt ca un copil într-un magazin de jucării, îmi vine să le culeg pe toate. Lucrurile pe care le fac cu Nea Mărin îmi aduc aminte de copilărie. Îmi fac foarte bine, e ca un fel de terapie.”, afirmă acesta. Încă de la apariţia sa în show, Nicolai a demonstrat că munca fizică nu îl sperie, motiv pentru care s-a transformat într-un coechipier demn de încredere, dar şi într-un adversar redutabil: ”Dacă faci echipă cu Nicolai, tu pleci din start cu un handicap. Tu ai două bătãi avans faţă de el şi nici nu a început emisiunea. E un super om, dar nu vă băgaţi cu el!”, a mărturisit Cătălin Oprişan.
Care dintre vedete va demonstra că merită premiul de 2.000 de euro şi care sunt eforturile pe care aceştia le vor depune în cea de-a şasea ediţie a show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, telespectatorii vor vedea duminică, luni şi marţi de la ora 20.00, la Antena 1.