Nicolata Luciu dă cărţile pe faţă: “Am apelat la diete fulger. A fost chinuitor”

De: Nicoleta Nicolae / 17.05.2016, 14:11
Nicolata Luciu dă cărţile pe faţă: “Am apelat la diete fulger. A fost chinuitor”
Nicoleta Luciu a avut probleme mari cu greutatea după cele două sarcini, dar nu s-a dat bătută şi a declarat război kilogramelor în plus.

Pentru a scăpa de cele aproximativ 40 de kilograme pe care le-a acumulat, vedeta  a recunoscut că a apelat la diete fulger, care au fost destul de chinuitoare. Iată cum a slăbit!

“După cum poate că ştiţi deja, nu m-am numărat printre mămicile care, atunci când sunt însărcinate, dacă n-ar fi după burtică, nici n-ai şti că aşteaptă un copil. La ambele sarcini m-am îngrăşat între 30 şi 40 de kilograme (…) Am apelat şi la nişte diete fulger care să-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos 5 kilograme într-o săptămână.

-Oricând îţi este foame, mănânci supă. şi ceai de anason, neîndulcit.  Şi multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim şi luam nutrienţii necesari din legumele fierte.

-Înlocuim supa din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau seminţe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame. Da, poate pare chinuitor. Te anunţ, de pe acum, că este”, a scris Nicoleta Luciu pe blogul ei.