Nicole Cherry, cadou inedit din partea Antoniei: „E ceva nou pentru mine”

Apropo.ro / 24.05.2018, 10:56
Nicole Cherry, cadou inedit din partea Antoniei: „E ceva nou pentru mine”
Sâmbãta aceasta, Nicole Cherry este invitata Andrei Trandaş în cea mai nouã ediţie a emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, difuzată începând cu ora 13.00 la Antena Stars.

Îndrãgita cântãreaţã îi va povesti Andrei despre momentul emoţionant în care a primit cadoul pe care şi-l dorea cel mai mult, dar pe care nu spera cã îl va primi prea uşor.

„Pe King l-am primit de la Antonia, de Mărţişor, acum 2 ani. A vorbit cu ai mei înainte. Eu îi tot ziceam că vreau un câine, cã ai mei nu îmi cumpără, pentru că nu o să am grijă de el. Şi s-a gândit ea într-o zi: >. Aşa cã, dupã o vacanţã în Grecia, m-a sunat şi mi-a zis că vine să îmi aducă o geantă, pe care mi-o cumpãrase. Mi-a dat o geantã de câine. Mã uitam la ea şi mã gândeam ce fac eu cu o geantă de câine. Când văd că iese un ghemotoc de acolo!”

Nicole spune că ea nu a mai avut alt animăluţ, King este primul ei căţel: „E primul meu căţel. A mai avut sora mea când era mai mică, dar eu nu am reuşit să îl prind. E ceva nou pentru mine.” Mai multe despre căţeluşul King şi cum îl îngrijeşte Nicole pe micuţul ei prieten, telespectatorii vor afla, sâmbătă, de la 13.30, în cadrul emisunii „Stăpânii Vedetelor” de la Antena Stars.