Nicole Cherry lansează “Vara mea”

De: Cătălina Matei / 22.06.2014, 09:00
Nicole Cherry lansează “Vara mea”
Cântăreaţa lansează un nou videoclip plin de veselie şi culoare, pentru piesa “Vara mea”, alături de MediaPro Music.

“Este o piesă de vară, despre vara, care sper să placă tuturor! Îmi doresc să aibă cel puţin la fel de mult succes ca şi ‘Memories’, single-ul meu de debut”, a spus Nicole.

Noul single este produs în colaborare cu HaHaHa Production, iar filmările clipului, în regia lui Alex Ceausu, au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, de dimineaţă până noaptea târziu. Ţinutele purtate de Nicole Cherry au fost asigurate de Magda Mohamed, de machiaj s-a ocupat Romelia Pelin, iar coafurile trăsnite ale tinerei canterete au fost realizate de Livia Berceanu.

Nicole realizează în videoclip o coregrafie ingenioasă, creată de dansatorii săi, Little Aurica, AliB şi Ionuţ Tănase, unul dintre câştigătorii emisiunii “Dansez pentru tine”. Pe lângă zeci de tineri dansatori, de la Performance Dance Studio, artistei i-au fost alături la filmări şi mulţi colegi de breaslă cu experienţă, precum Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Neylini, Giulia şi Skizzo Skillz. “Ne-am distrat foarte tare împreună. Le mulţumesc că au fost alături de mine într-o zi atât de importantă în viaţa mea”, a spus Nicole Cherry.