Nicole Cherry, transformată într-un personaj harajuku

De: Dragos Tanase / 28.03.2015, 17:00
Nicole Cherry a fost transformată într-un personaj harajuku, cu meșe de păr, culori vibrante și gene extravagante, de către hairstylist-ul Adrian Perjovschi și make-up artistul Cristina Bârsan, în cadrul proiectului "Transformări radicale by Jovsky Studio".

„Harajuku mă reprezintă așa că m-a bucurat foarte mult propunerea venită din partea hairstylist-ului Adrian Perjovschi. Este un stil excentric, foarte îndrăzneț, adoptat de tinerii pasionați de modă și stil în Japonia. Îmi place foarte mult, mi se pare că îți oferă o foarte mare libertate și îți poți exprima sentimentele prin intermediul machiajului, al coafurii și al hainelor în combinații neașteptate”, a spus Nicole Cherry.

Venirea primăverii și explozia de culori l-a inspirat pe hairstylst-ul Adrian Perjovschi, astfel că i-a propus lui Nicole Cherry transformarea într-un personaj foarte vesel: „Este vorba despre un personaj inspirat din harajuku, un fashion point din Tokyo unde se poartă totul cu atitudine. Personajele sunt foarte îndrăznețe, avantgardiste, își exprima trăirile și emoțiile prin culori tari folosite atât în vestimentație, make-up și păr. A fost o plăcere să lucrez cu Nicole, ne-am distrat creând acest personaj pe care i l-am propus pentru că mi s-a părut că se potrivește perfect cu stilul ei”, a explicat Adrian Perjovschi.

„Acest look, cu ochii mari, rotunzi și buzele rotunjite și micuțe i s-a potrivit de minune lui Nicole. Ochii ei par a avea trăsături asiatice. Iar genele extravagante și culorile vibrante ale machiajului s-au potrivit foarte bine cu personalitatea ei”, a spus make-up artist-ul Cristina Bârsan.

 Nicole Cherry a mai pregătit o surpriză fanilor săi:  a lansat miercurea aceasta o piesă emoționanta, exclusiv online, „Mama noastră”. „Piesa are un mesaj foarte puternic, adresat în special romanilor din afara granițelor țării. Ideea ne-a venit după ce am văzut documentarele ‘Romanians are coming”. Mi-am dorit să le răspund într-un mod frumos celor care denigrează imaginea romanilor. Avem o mulțime de romani demni de toată admirația, cu care ne putem lăuda peste hotare: Mihai Eminescu, Aurel Vlaicu, George Enescu, Simona Halep și nu numai. Prin intermediul acestei melodii, am vrut să subliniem toate lucrurile bune pe care le avem în România”, a explicat Nicole Cherry.

Melodia, al cărei producător muzical este HaHaHa Production, este compusă de Alex Racovița, Marius Pop și Vlad Popescu, pe versurile lui Vlad Munteanu și Nicole Cherry.