Nicole Kidman, ambasadoare pentru România

De: Cătălina Matei / 09.11.2011, 11:49
Nicole Kidman, ambasadoare pentru România
După ce Prinţul Charles a apărut în fimul documentar ”Wild Carpathia” promovând frumuseţile Transilvaniei, iată că Nicolle Kidman s-ar putea transforma şi ea în ambasadoarea României.

Conform Mediafax.ro, actriţa australiană Nicole Kidman ar putea promova atracţiile turistice româneşti într-un documentar care urmează să fie realizat de Travel Channel, a declarat, marţi, la Londra, Paul Lister, producătorul filmului „Wild Carpathia”, informează Mediafax.

„A fost destul de greu să îl convingem pe Prinţul Charles să filmeze cu noi. Când ne-am apucat să filmăm, ştiam că Prinţul Charles este acolo, în România, şi până la urmă un foarte bun prieten de-al lui, Patrick, l-a convins că este o idee bună să apară în acest film. Prinţul Charles este îndrăgostit de România şi acest lucru s-a văzut pe parcursul filmărilor. În plus, este foarte îngrijorat de soarta pădurilor din România, care ar trebui păstrate aşa cum sunt”, a declarat Lister.

Prinţul Charles a apărut în documentarul „Wild Carpathia”, difuzat recent de Travel Channel UK, care prezintă unele dintre cele mai frumoase zone din Munţii Carpaţi. Nicole Kidman a filmat in România pentru pelicula „Cold Mountain”.