Nicole Kidman îl iubește înca pe Tom Cruise

Apropo.ro / 12.05.2006, 16:34
Nicole Kidman îl iubește înca pe Tom Cruise
Actrița a declarat ca a suferit un mare șoc în momentul în care Tom Cruise a depus dosarul pentru divorț în 2001, dupa un mariaj de zece ani. În prezent, Cruise este logodit cu Katie Holmes, iar fiica lor, Suri, s-a nascut în urma cu o luna. Kidman, în vârsta de 38 de ani, a

Actrița a declarat ca a suferit un mare șoc în momentul în care Tom Cruise a depus dosarul pentru divorț în 2001, dupa un mariaj de zece ani.

În prezent, Cruise este logodit cu Katie Holmes, iar fiica lor, Suri, s-a nascut în urma cu o luna.

Kidman, în vârsta de 38 de ani, a declarat ca înca îl iubește pe fostul ei soț. „Mi se parea draguț. Și l-am iubit, înca îl mai iubesc”, a spus actrița într-un interviu pentru revista americana Ladies` Home Journal.

„Știam ca, la un moment dat, mi se va trage covorul de sub picioare. Dar nu credeam ca se va întâmpla în acest modÂ… Știam ca ceva ma va lovi. Dar cred ca un divorț și distrugerea familiei înseamna o mica «moarte»”, a declarat actrița, vorbind despre divorțul prin care a trecut acum cinci ani.

Kidman și Cruise au adoptat doi copii, Isabella, acum în vârsta de 13, și Connor, care are 11 ani.

Actrița, câștigatoare a unui premiu Oscar, a declarat ca simte o dragoste imensa pentru parinții biologici ai copiilor ei și ca și-ar dori sa-i întâlneasca într-o zi.

Mediafax