Nicole Kidman nu este geloasa pe Katie

Apropo.ro / 31.05.2007, 13:38
Nicole Kidman nu este geloasa pe Katie
Actrita Nicole Kidman neaga acuzatiile ce i se aduc cum ca ar fi geloasa pe Katie Holmes si pe relatia pe care aceasta o are cu Tom Cruise. Au existat zvonuri cum ca Nicole a aratat ca este geloasa pentru ca cei doi sunt impliniti ca si familie. Gurile rele mai


Actrita Nicole Kidman neaga acuzatiile ce i se aduc cum ca ar fi geloasa pe Katie Holmes si pe relatia pe care aceasta o are cu Tom Cruise.

Au existat zvonuri cum ca Nicole a aratat ca este geloasa pentru ca cei doi sunt impliniti ca si familie. Gurile rele mai spun ca totul ar fi inceput chiar din momentul in care a descoperit ca Holmes se intelege foarte bine cu copii lui Cruise, din relatia cu Kidman.

Actrita a fost vizibil deranjata de remarca rostita de sotia lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, ca Holmes este intr-adevar o mama buna, chiar daca nu sunt copiii ei naturali.

Pentru a trece peste situatie nesifonata, Nicole a declarat ca este multumita ca cei doi copii sunt fericti si au ce le trebuie si nu suparata cum se scrie in presa. In plus, nu are nicio indoiala ca Katie nu ar fi o mama buna.

Carmen Ulian