Nicole Kidman promoveaza atractiile turistice ale Romaniei

Apropo.ro / 08.11.2011, 17:15
Nicole Kidman promoveaza atractiile turistice ale Romaniei
Actrita Nicole Kidman ar putea promova atractiile turistice ale Romaniei, in cadrul unui documentar care urmeaza sa fie realizat de Travel Chanel.

Actrita australiana Nicole Kidman ar putea promova atractiile turistice romanesti, intr-un documentar care urmeaza sa fie realizat de Travel Chanel.

„A fost destul de greu sa il convingem pe Printul Charles sa filmeze cu noi. Cand ne-am apucat sa filmam, stiam ca Printul Charles este acolo, in Romania, si pana la urma un foarte bun prieten de-al lui, Patrick, l-a convins ca este o idee buna sa apara in acest film. Printul Charles este indragostit de Romania si acest lucru s-a vazut pe parcursul filmarilor. In plus, este foarte ingrijorat de soarta padurilor din Romania, care ar trebui pastrate asa cum sunt”, a declarat Paul Lister, producatorul filmului „Wild Carpathia”.

Printul Charles a vizitat Romania pentru prima data in 1998

Lister a adaugat ca intentioneaza sa se intalneasca cu cativa actori din „Cold Mountain”, filmul turnat cu aproape zece ani in urma in Romania, in care joaca Nicole Kidman, Jude Law si Rene Zellweger.

„Cred ca am putea gasi interes din partea lor pentru a participa la alte documentare despre Romania. Ma gandesc la Nicole Kidman. Cred ca e o idee buna sa implicam vedete. Este evident ca avandu-l pe Printul Charles in primul documentar a fost ca un magnet”, a afirmat producatorul de la Travel Channel.

El a mai spus ca intentioneaza sa dezvolte un joc pe Facebook pentru a promova Romania, in genul Farmville, care sa aiba ca idee „conservarea padurilor din Romania”.

Citeste mai multe despre „Nicole Kidman ar putea promova Romania”, pe Mediafax.ro