Nicole Kidman se pregatește de nunta

Apropo.ro / 20.06.2006, 16:55
Nicole Kidman se pregatește de nunta
Nicole Kidman a sosit luni, la Sydney, pentru a se ocupa de ultimele pregatiri pentru nunta cu artistul de muzica country Keith Urban, transmite AFP. Cuplul a sosit pe aeroportul din Sydney la bordul avionului privat deținut de actrița australianca, dupa o escala în China, unde

Nicole Kidman a sosit luni, la Sydney, pentru a se ocupa de ultimele pregatiri pentru nunta cu artistul de muzica country Keith Urban, transmite AFP.

Cuplul a sosit pe aeroportul din Sydney la bordul avionului privat deținut de actrița australianca, dupa o escala în China, unde aceasta a participat la un eveniment de promovare a celui mai recent film al sau, „The lady from Shanghai”.

În luna mai, actrița a confirmat intenția sa de a se casatori cu cântarețul Keith Urban, care s-a nascut în Noua Zeelanda, dar a crescut în Australia.

Locul și data nunții nu au fost confirmate deocamdata, dar o ceremonie catolica a fost programata pe data de 25 iunie, la Sydney, conform presei locale.

Crescuta într-o familie catolica, Nicole Kidman a devenit adepta scientologiei, cult religios din care face parte și fostul ei soț, actorul Tom Cruise.

Pastorul Paul Coleman, duhovnicul actriței, a indicat saptamâna trecuta faptul ca familia lui Nicole Kidman ar dori ca tot acest eveniment „sa aiba loc în secret”.

Presa locala a informat ca pastorul le-a cerut invitaților sa nu-și faca nici un plan saptamâna viitoare, pentru ca vor fi informați despre data casatoriei cu doar 24 de ore înainte.

Ambasadoare a Fondului de dezvoltare pentru femei a Națiunilor Unite, Nicole Kidman a furnizat invitaților o lista de organizații umanitare declarându-le ca prefera ca ei sa faca donații acestor fundații decât sa-i aduca daruri de nunta.

Nicole Kidman și Keith Urban, ambii în vârsta de 38 de ani, s-au întâlnit în ianuarie 2005 în timpul unui dineu oficial la Los Angeles, organizat de guvernul australian.

(Redactor:Ana Obretin; [email protected])

Mediafax