Nicole Kidman și Javier Bardem, gata să-i aducă pe marile ecrane pe Lucille Ball și Desi Arnaz

De: Loredana Toma / 12.01.2021, 17:11
Nicole Kidman și Javier Bardem, gata să-i aducă pe marile ecrane pe Lucille Ball și Desi Arnaz

Actorii Nicole Kidman și Javier Bardem sunt în discuții pentru rolurile din următorul proiect al regizorului Aaron Sorkin, intitulat “Being the Ricardos”, care va prezenta viața unuia dintre cele mai cunoscute cupluri din istoria televiziunii, Lucille Ball și soțul ei, Desi Arnaz. Cei doi sunt celebri pentru rolurile Lucy și Ricky Ricardo din show-ul TV  “I Love Lucy”, care a fost difuzat pe postul american CBS între anii 1951 și 1957.

Nicole Kidman și Javier Bardem ar putea fi “The Ricardos”

Filmul urmărește două traiectorii, două crize care le-ar putea sfârși atât cariera cât și căsnicia celor doi protagoniști. Încă nu s-a stabilit o dată pentru începerea producției, chiar dacă cei doi actori ar accepta rolurile. Inițial, Sorkin a vrut doar să scrie scenariul, dar după ce a regizat filmul “The Trial of the Chicago 7”, s-a decis să intre și în rolul de regizor pentru “Being the Ricardos”, potrivit Deadline.

Cei doi actori filmeaza deja la proiecte paralele

Cel mai recent proiect al actriței Nicole Kidman este seria HBO “The Undoing”. Actrița australiană premiată cu Oscar mai poate fi văzută, alături de Meryl Streep în comedia “The Prom”, de pe platforma Netflix. Următorul ei proiect este seria “Nine Perfect Strangers”, o adaptare a lui Liane Moriarty pentru platforma de streaming Hulu.

Actorul spaniol premiat de asemenea cu un Oscar Javier Bardem, romanticul incurabil din filmul “Eat, Pray, Love”, are în proiect pelicula “Dune”, în regia lui Denis Villeneuve, și, în prezent, filmează pentru lungmetrajul live-action “Little Mermaid”.

CITEȘTE ȘI: Penelope Cruz şi Javier Bardem, din nou împreună într-un film

FOTO: Profimedia Images