Nicole Richie risca sa fie condamnata la închisoare

Apropo.ro / 18.12.2006, 09:47
Nicole Richie risca sa fie condamnata la închisoare
Starleta Nicole Richie, arestata în urma cu doua zile pentru conducere sub influenta unor substante interzise, dupa ce politia a remarcat ca aceasta rula pe contrasens, risca sa petreaca un timp dupa gratii, informeaza mirror.co.uk. Nicole Richie ar putea fi


Starleta Nicole Richie, arestata în urma cu doua zile pentru conducere sub influenta unor substante interzise, dupa ce politia a remarcat ca aceasta rula pe contrasens, risca sa petreaca un timp dupa gratii, informeaza mirror.co.uk.

Nicole Richie ar putea fi condamnata la închisoare pentru ca este pentru a doua oara când este arestata pentru viteza excesiva si conducere sub influenta unor substante interzise.

De asemenea, politia ar putea sa-i suspede permisul de conducere pe un an si sa o oblige sa frecventeze sedintele Alcoolicilor Anonimi. Starleta a mai fost implicata într-un incident de acest tip în 2002 si la începutul acestui an.

Richie, în vârsta de 25 de ani, a fost eliberata de politie dupa ce a platit o cautiune de 15.000 de dolari.

Tânara femeie, fiica adoptata a cântaretului de muzica soul Lionel Richie, face parte din crema lumii mondene de la Hollywood, unde a devenit celebra dupa ce a aparut în reality show-ul „The simple life”, alaturi de prietena sa, Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier.

Conform site-ului tmz.com, specializat în stiri mondene, Richie era singura în masina sa. Politia a indicat ca tânara consumase o cantitate mare de analgezice si fumase marijuana.

Mediafax