Nicole Richie, viitoare mamica

Apropo.ro / 01.08.2007, 10:54
Nicole Richie, viitoare mamica
Dupa luni intregi de zvonuri, Nicole Richie a confirmat ca este insarcinata. "Da sunt insarcinata si am aproape patru luni de sarcina" declara aceasta pentru ABC News. Prietenul lui Nicole, solistul formatiei Good Charlotte, Joel Madden este tatal copilului.


Dupa luni intregi de zvonuri, Nicole Richie a confirmat ca este insarcinata. „Da sunt insarcinata si am aproape patru luni de sarcina” declara aceasta pentru ABC News.

Prietenul lui Nicole, solistul formatiei Good Charlotte, Joel Madden este tatal copilului.

Starul productiei „The Simple life” in varsta de 25 de ani, Paris Hilton, si prietena cu Richie a recunoscut ca este vina ei pentru ce s-a intamplat, astfel s-a ales cu patru zile de penintenta.

„Am responsabilitati si ce am facut a fost gresit, daca as putea sa-mi cer scuze personal fiecarei persoane ce a pierdut pe cineva drag conducand sub influenta alcoolului, as face-o”, mentiona Nicole. „Din nefericire nu se poate, dar asa platesc pentru ce am facut si sa imi asum responsabilitatile de adult”.

Richie a stat de vorba cu fanii si a incercat sa le vorbeasca si sa le atraga atentia asupra bauturii la volan si a consecintelor.

Carmen Ulian