Nicole Scherzinger a fost bulimică și se automutila

De: Gabriela Voicu / 06.10.2012, 13:14
Nicole Scherzinger a fost bulimică și se automutila
O vedetă a mărturisit într-un interviu acordat în emisiunea "Behind the Music", de la postul muzical VH1, că, timp de mai bine de opt ani, s-a luptat cu bulimia și s-a automutilat.

Cântăreața Nicole Scherzinger, fostă membră a grupului Pussycat Dolls, a mărturisit într-un interviu acordat în emisiunea „Behind the Music”, de la postul muzical VH1, că, timp de mai bine de opt ani, s-a luptat cu bulimia.

„Mă uram. Eram dezgustată de mine și mi-era foarte rușine cu imaginea mea. Mă simțeam foarte singură. Făceam parte dintr-un grup și, cu toate astea, nu m-am simțit în viața mea mai singură”, a mai mărturisit Nicole Scherzinger, care acum face parte dintre jurații concursului „X Factor” din Marea Britanie

Artista se declară rușinată că vorbește despre acest subiect și spune că nu a făcut-o până acum pentru că s-a temut că i-ar putea răni pe cei dragi.

Nicole urmează să fie înlocuită din poziția de jurat al concursului britanic „X Factor” de cântăreața Mel B.

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger, în vârstă de 34 de ani, s-a remarcat în calitate de solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 – 2009, câteva piese de succes, precum „Don’t Cha”, „Stickwitu”, „Beep”, „Buttons”, „When I Grow Up”, „I Hate This Part” și „Jai Ho! (You Are My Destiny)”. În 2007, Nicole a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, iar în 2010, cântăreața a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls și să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011 și-a lansat albumul de debut, intitulat „Killer Love”, care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internațional – „Poison”, „Don’t Hold Your Breath” și „Right There”.

Nicole Scherzinger are o relație de câțiva ani cu Lewis Hamilton, pilotul britanic de Formula 1, marcată de câteva despărțiri și împăcări.