Nicole Scherzinger, plătită cu 1 milion $ pentru un concert

De: Gabriela Voicu / 24.09.2012, 09:53
Nicole Scherzinger, plătită cu 1 milion $ pentru un concert
Cântăreața Nicole Scherzinger a prins o ofertă de nerefuzat în Dubai, unde pentru un concert de doar 45 de minute a fost plătită cu 1 milion $.

Cântăreața Nicole Scherzinger, fostă membră a grupului Pussycat Dolls, a fost plătită cu un milion de dolari pentru un concert de 45 de minute.

Artista în vârstă de 34 de ani, care face parte din juriul ediției britanice a emisiunii-concurs „X Factor”, a susținut acest concert joi seară, în Dubai World Trade Centre, la invitația băncii NDB din Emiratele Arabe Unite.

Onorariul impresionant și biletele de avion la clasa I care i-au fost oferite de organizatori s-au dovedit a fi greu de refuzat.

„Nici chiar Nicole nu poate să refuze o astfel de sumă. Acel concert nu i-a răpit prea mult timp din program, pentru că a fost dusă și adusă din Dubai cu avionul, la clasa I”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Nicole Scherzinger

În prezent, Nicole își caută locuință in Londra, fiind dispusă să plătească 8 milioane de dolari, pentru a fi aproape de iubitul ei britanic, pilotul de F1 Lewis Hamilton (27 de ani).

Tabloidele scriu ca Nicole își caută casă în zona Regent’s Par, aproape de un hotel în care Hamilton a fost surprins în compania altor femei și chiar sărutând-o pe una dintre ele, în luna iulie a acestui an.

Cei doi sunt împreuna din 2008, însă au fost despărțiți de mai multe ori.