Nicole Scherzinger s-a despărțit de Lewis Hamilton… pentru a patra oară

De: Carmen Ulian / 05.02.2015, 09:00
Nicole Scherzinger s-a despărțit de Lewis Hamilton... pentru a patra oară
În ciuda eforturilor depuse de Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton, relația lor a ajuns la final. Pentru a patra oară.

Cântăreața Nicole Scherzinger și campionul de F1 Lewis Hamilton se despart. Cei doi nu au reușit să păstreze relația dat fiind faptul că erau din ce în ce mai puțin împreună. Distanța și timpul petrecut separat au fost factorii decisivi, informează DailyMail

Decizia a fost luată de comun acord de ei. Deși sentimentele lor nu au dispărut, nu au găsit o altă cale mai bună de a rezolva situația.

Artista, în vârstă de 36 de ani, este extrem de afectată de acest final, în condițiile în care aveau o relație de șapte ani. Cu despărțiri și împăcări. Poate nici de această dată nu putem spune că este o despărțire finală.

”Deși au avut o relație, marea majoritate a timpului au petrecut-o departe unul de celălalt. Locuiesc în țări diferite. Nicole suferă enorm”, a declarat un apropiat al vedetei.

Cântăreața se împarte între Londra și Los Angeles unde se desfășoară proiectele sale, iar Lewis stă la Monaco.

În ultima vreme cei doi au încercat să rezolve problemele, dar Nicole știa că Lewis nu are gânduri de însurătoare, ci este concentrat pe carieră. El spune că nu au vorbit niciodată de căsătorie și că au încercat să mențină, mai întâi, un echilibru în relație.