Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton s-au despartit, dupa patru ani

Apropo.ro / 21.10.2011, 15:10
Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton s-au despartit, dupa patru ani
Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, cantareata Nicole Scherzinger si pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, s-a destramat. Afla de ce!

Cantareata Nicole Scherzinger si pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton s-au despartit dupa o relatie ce a durat patru ani.

Cuplul a anuntat ca s-a despartit pe cale amiabila, de vina fiind programul de munca foarte incarcat al celor doi, dar si distanta….

„Nicole si Lewis sunt doi oameni extrem de ocupati, care duc vieti haotice. In ultima vreme, programele lor nu s-au mai potrivit nicicum si nu au reusit sa se vada atat de mult pe cat si-ar fi dorit.

Inca mai vorbesc la telefon, insa nu este la fel, iar lucrurile au fost dificile in ultimele sase saptamani. Amandoi isi doresc ca relatia sa mearga, insa trebuie spus ca situatia nu este roz. Dar s-au mai luptat si in trecut si au facut lucrurile sa functioneze. Se poate spune ca mai exista speranta”, a declarat o sursa pentru Daily Mirror.

Lews Hamilton si Nicole Scherzinger

Nicole si Lewis si-au inceput povestea de iubire in urma cu patru ani, dupa ce s-au cunoscut la MTV European Music Awards 2007 din Munchen, iar relatia lor nu a fost usoara.

Lewis locuieste in Elvetia si colinda lumea in cadrul circuitului de Formula 1, in timp de Nicole s-a stabilit la Los Angeles, unde este membru in juriul show-ului „X Factor”, alaturi de Simon Cowell.

Zvonuri cu privire la despartirea celor doi au aparut si la inceputul verii, insa atunci Nicole a tinut sa dezminta totul pe contul ei de Twitter. Pe de alta parte, au existat si zvonuri cu privire la o posibila casatorie a celor doi.

Nicole Sherzinger a fost alaturi de Lewis Hamilton, atunci cand acesta a fost incoronat drept campion al circuitului mondial de Formula 1, in 2008, in Brazilia.