Nicole si Antonia Kidman, cele mai bune surori prietene (Poze)

Apropo.ro / 21.04.2009, 22:00
Daca traiesti la Hollywood, ai o viata de diva, beneficiezi de tot ce este mai bun, se poate sa nu arati bine?

Daca traiesti la Hollywood, ai o viata de diva, beneficiezi de tot ce este mai bun, se poate sa nu arati bine?

La actrita Nicole Kidman se observa cum aerul de Hollywood si-a pus amprenta asupra tenului, corpului si personalitatii. Cum sa nu arati de milioanele de dolari pe care le faci, daca ai totul la picioare?

Antonia Kidman este sora lui Nicole, are 38 de ani si pare din imagini mult mai in varsta decat sora ei de 41 de ani.

Nicole Kidman declara ca arata asa de bine la varsta ei pentru ca are mereu grija de ea si nu se expune soarelui, desi a trait aproape de ocean.

Nicole prefera mai degraba sa consume cat mai multa apa, fructe si legume, sa practice yoga si sa foloseasca produse de infrumusetare cat mai naturale. Actrita este cat se poate de constienta ca trebuie sa arate cat mai bine in fata TV si a fanilor.

In ciuda declaratiilor ei, exista anumite zvonuri precum ca ea ar fi facut cateva mici "corectii" de frumusete.

antonia

Cele doua surori sunt foarte apropiate una de cealalta, Antonia fiindu-i domnisoara de onoare lui Nicole la nunta cu Keith Urban, in 2006.

Tot ea a fost alaturi de Nicole cand a avut probleme in casnicie cu Keith din cauza alcoolului sau in divortul de Tom Cruise.

La randul ei, Nicole, a fost alaturi de Antonia cand a divortat de sotul ei, Angus Hawley, in 2007. Nicole este nasa celor patru copii ai Antoniei.

Cei din jur privesc cu rautate spre ele si sustin ca Antonia s-a folosit de numele surorii pentru a deveni cunoscuta si pentru a i se deschide anumite portite. Din fericire, nu ia nimic in seama din ce vorbeste lumea.

Antonia Kidman este jurnalista si prezentatoare TV in Australia.

nicole antonia

Â