Nicoleta Dragne, ispită Insula Iubirii: „Viaţa bate filmul”

De: Cristiana Trifu / 24.08.2018, 11:17
Nicoleta Dragne, ispită Insula Iubirii:
Nicoleta Dragne, ispită pentru a doua oară, mărturiseşte că cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii’, care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, începând din 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, i se pare de două ori mai palpitant!

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul trei a reuşit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar şi Cătălin Meşter. La întoarcerea în România, ispita Nico şi Cătălin au continuat să păstreze legătura, apoi tânărul s-a întors la iubita sa. Mai mult, acesta a şi cerut-o în căsătorie şi deşi Nico a acceptat şi se anunţa o nuntă ca în poveşti, cei doi s-au despărţit la începutul acestui an.

”Nu pot spune că m-a schimbat, ci că mi-a definit anumite părţi pe care le aveam, dar nu erau atât de conturate. M-a ajutat să citesc oamenii mai bine, să fiu mai atentă în jurul meu. M-a învăţat să lupt pentru ceea ce îmi doresc, chiar şi dacă toată planeta este împotriva mea, dar cel mai importat este faptul că mi-am clădit o imunitate în faţa răutăţilor care îmi protejează atât mintea cât şi sufletul”, spune Nico despre experienţa sa la ”Insula Iubirii”.

Cât despre noul sezon ”Temptation Island – Insula Iubirii”, Nico spune că experienţa a fost şi mai palpitantă. ”Unii concurenţi îşi doresc să devină cunoscuţi, unii vor să se distreze, dar cei mai mulţi dintre ei vor să afle adevărul despre relaţia lor. „Viaţa bate filmul” – aşa aş descrie cel de-al patrulea sezon. Cred că este de două ori mai palpitant faţă de cel de anul trecut”, a mai spus Nico. 

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, începând din 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.
„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.