Nicoleta Luciu a descoperit tratamentul prin care întinereşte

Apropo.ro / 24.05.2013, 12:57
Nicoleta Luciu a descoperit tratamentul prin care întinereşte
Nicoleta Luciu şi-a propus ca la nunta Biancăi Drăguşanu să arate mai bine ca niciodată şi, în acest sens, a decis să urmeze celebrul ritual de înfrumuseţare pe care îl folosesc Madonna, Kim Kardashian, Eva Longoria, Naomi Campbell, precum şi mari actriţe de la Hollywood.

Mamă a patru copii, cu o carieră în showbiz de peste 14 ani, timp în care a trebuit să se machieze zilnic, Nicoleta Luciu combate acum semnele îmbătrânirii tenului cu ajutorul fiolelor-minune ce au ca scop reîntinerirea pielii şi diminuarea ridurilor.

Vedeta si-a dorit sa stea departe de injectii si sa apeleze la un tratament eficient care să nu presupună perioadă de recuperare şi să poată merge la evenimente sau la filmări direct din cabinetul esteticianului. Mai mult, bruneta mărturiseşte că pe parcursul verii preferă să nu se machieze.

“Cui îi este frică de injectţii poate urma acest tratament. De la prima şedinţă am avut pielea fină şi sănătoasă ca a copiilor mei! Arată impecabil! Estompează ridurile foarte mult şi nici cearcaăe nu mai am. Ies pe stradă complet nemachiată. Vara nu ai nevoie de machiaj, poate doar maximum de un fond de ten cât o boabă de mazăre! Vreau să o aduc şi pe Bianca la Noblezza, să arătăm impecabil la nuntă!”, declară Nicoleta Luciu.