Nicoleta Luciu a lansat videoclipul piesei „Mexicano” la „Happy Hour” (Video)

De: Gabriela Voicu / 17.01.2013, 15:30
Nicoleta Luciu a lansat videoclipul piesei
Nicoleta Luciu a lansat videoclipul piesei "Mexicano", ieri, la "Happy Hour". Ascultă piesa!

Nicoleta Luciu și-a reluat cariera de cântăreață și a lansat videoclipul piesei „Mexicano” la „Happy Hour”, unde a făcut show alături de trupa ei de dansatori.

„Videoclipul este realizat de băieții de la Chill Brothers, iar piesa este compusă tot de ei, în colaborare cu Fely Donose, fosta concurentă de la emisiunea Vocea Romaniei. Mi-a plăcut piesa de când am ascultat-o prima oară și îmi doresc foarte mult să prindă la public. Filmările pentru videoclip au durat aproape o zi întreagă, în mai multe locuri și am făcut față cu brio chiar și temperaturilor scăzute”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Nicoleta spune că s-a simțit în largul ei și la secvențele în care era îmbrăcată sumar: „M-am simțit foarte bine, chiar am adormit la un moment dat, pe jumătate goală, acoperită cu o pătură, în timp ce băieții aranjau platoul. Am fost impresionată de coafurile pe care le-am avut, acestea fiind inspirate din reviste rusești”.

Pe Nicoleta Luciu telespectatorii o pot urmări și în serialul „Inimă de țigan”, care va fi difuzat din 23 ianuarie, zilnic, de la ora 20.30, de Acasa TV.