Nicoleta Luciu a luat 30 de kilograme in timpul sarcinii cu tripletii (Video)

Apropo.ro / 02.09.2011, 10:31
Nicoleta Luciu a luat 30 de kilograme in timpul sarcinii cu tripletii (Video)
Nicoleta Luciu a luat 30 de kilograme de cand este insarcinata cu tripletii, iar in talie are acum 130 de cm. Vedeta Acasa TV mai are foarte putin timp pana va naste.

Nicoleta Luciu este mai fericita ca niciodata, acum ca se afla pe ultima suta de metri cu tripletii. Cele 30 de kilograme luate pe parcursul sarcinii nu o sperie, caci important este ca ei sa fie sanatosi.

„Am talia de 130 de centimetri… Dupa nastere o sa las orice cura de slabire. Prefer sa raman la 90 de kilograme o jumatate de an, decat sa raman fara lapte. Imi doresc sa pot alapta copiii”, a marturisit Nicoleta.

Bebelusii se dezvolta normal si fiecare cantareste aproximativ 1,5 kilograme. „Toti cei trei feti au crescut corespunzator, sunt corelati unul cu celalalt si cu sarcina. Pana acum totul a mers excelent, sa speram ca va fi la fel si de acum incolo”, a spus medicul Nicoletei.


Nicoleta Luciu: „Prefer sa am 90 de kilograme inca o jumatate de an, dar sa am lapte” – VIDEO pe www.acasatv.ro

Micutii ce vor fi adusi pe lume la maternitatea Polizu au deja numele alese de catre parinti. Toti vor purta initiala „K”: Kim, Kevin si Karoly.

„Am ales nume pentru copii: Kim, Kevin, iar pe celalalt baiat il va chema Karoly, scris in ungureste, dar toata lumea il va striga Carol, asa se citeste”, a adaugat Nicoleta.

Si daca la prima nastere Nicoleta si-a remodelat silueta rapid, acum ea declara ca sanatatea celor trei copii este pe primul plan. In momentul in care acestia vor lua in greutate atat cat este bine, Nicoleta se va ocupa si de kilogramele luate in plus in toata aceasta perioada.