Nicoleta Luciu a venit din vacanţă cu 20 kg în plus! Cum arată acum

De: Nicoleta Nicolae / 15.09.2015, 09:25

Nicoleta Luciu a venit din vacanţă cu 20 kg în plus! Cum arată acum
Nicoleta Luciu şi-a petrecut toată vara în vacanţă, în Croaţia, acolo unde obişnuieşte să meargă de câţiva ani. Vedeta a fost plecată cu soţul ei şi cei patru copii.


Când a revenit în ţară, după trei luni de vacanţă, Nicoleta Luciu cântărea 70 de kilograme! Când a plecat, avea 50. Bruneta nu s-a abţinut de la nimic, aşa cum face pe tot parcursul anului, ba mai mult, a exagerat cu îngheţata.

“M-am ingrasat, m-am intors cu 70 de kilograme din vacanta. Atatea kilograme nu am avut decat in luna a 5-a, a 6-a de sarcina. Am mancat prostioare, dar sunt prea bune prostioarele, si am zis ca daca sunt in concediu cu copiii atunci sa mancam impreuna. Ei mananca si imi spun “mami, ia si tu un sticks”. Nu pot sa-i refuz. Si am mancat foarte multa inghetata, care e foarte buna, cam 10 cupe pe zi. Ideea e ca si tine de foame inghetata… ne racoreste foarte tare si ma simt bine cand mananc inghetata, plus ca imi place sa mananc inghetata in timpul verii. Iar vara, cand esti in vacanta, in mod normal e bine sa nu te abtii. Am ajuns la concluzia ca e bine sa ne traim prezentul…”, a declarat Nicoleta pentru WOWbiz.ro.