Nicoleta Luciu a vrut să se sinucidă

Apropo.ro / 29.01.2013, 12:45
Nicoleta Luciu a vrut să se sinucidă
Nicoleta Luciu a mărturisit că a vrut să se sinucidă pe când era însărcinată cu tripleții.

Nicoleta Luciu a trăit momente de coșmar în trecut. După nașterea primului copil, a rămas din nou însărcinată, însă bebelușul s-a oprit din evoluție la trei luni.

Acest lucru a fost un șoc pentru Nicoleta, la fel ca pentru oricare altă mamă care ar trece prin așa ceva.

Aproape de trei luni, sarcina s-a întrerupt din evoluție. La ultimul control nu s-au mai auzit bătăile inimii și a fost un șoc. A fost prima dată când am tras tare de mine să mă redresez„, a spus Nicoleta.

Nici a doua oară nu a fost cu nororc, deoarece și această sarcină s-a oprit din evoluție aproape de sfârșitul primului trimestru.

Când vedeam copii pe stradă îmi venea să plang. După un an, am rămas iar însarcinată. Atunci am știut ca ceva nu e în regulă pentru că nu mă simțeam bine cu sarcina, nu mă puteam bucura de ea și aveam un sentiment negativ. Și de ce îmi era frică nu am scăpat. Ce a fost șocant când și această sarcină s-a oprit din evoluție, m-am urcat pe masă și înainte să mi se facă anestezia totală i-am spus doctorului că data viitoare o să fac tripleți„, a mai adaugat bruneta.

Când a rămas însărcinată cu tripleții, Nicoleta Luciu i-a spus lui Zsolt Jr. că este însărcinată abia după trei luni, de teamă ca povestea să nu se repete.

Pe soțul meu l-am anunțat telefonic. După ce i-am dat vestea lui Zsolt, nu am mai vorbit cu el o oră„, a povestit Nicoleta.

Vedetei i-au trecut prin minte tot felul de lucruri: „Am stat numai în pat nouă luni. Mă duceam doar la baie. Am luat în greutate 47 de kilograme, am avut și zona Zoster. am trăit cea mai cruntă durere pe care o poți duce, timp de două săptămâni. De multe ori mă întrebam dacă n-ar fi mai bine să mă arunc de la etaj