Nicoleta Luciu: „Am făcut fese de braziliancă”. Ce metodă inedită a folosit – FOTO

Apropo.ro / 06.07.2018, 10:54
Nicoleta Luciu:
Surorile Nicoleta şi Iuliana Luciu, împreună cu Jean de la Craiova şi Vasilică Ceteraşu’ sunt primele patru vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre, în noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, care are premiera duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Atât vedetele, cât şi Nea Mărin au parte de o mulţime de provocări în noul sezon al reality show-ului, pentru că este prima dată când au pe mână un restaurant şi munca pe care o implică administrarea lui nu este deloc uşoară, ba dimpotrivă.
Nicoleta Luciu, despre care Nea Mărin spune că este în topul celor mai muncitoare vedete cu care a lucrat de-a lungul sezoanelor, mărturiseşte că nici măcar nu a apucat să realizeze că este la mare, deşi restaurantul în care lucra era la câţiva metri de malul Mării Negre: ”Mi-am dat seama că am văzut marea abia după ce am plecat”.

Şi, în ciuda faptului că a muncit foarte mult, Nicoleta recunoaşte că s-a îngrăşat câteva kilograme, pentru că nu rezista tentaţiei de a ciuguli din preparatele gătite de Marlena, finalista show-ului ”Chefi la cuţite”, care este bucătar în restaurantul lui Nea Mărin.

”Am plecat de acasă cu ideea că trebuie să-mi menţin silueta şi să nu mă îngraş. De mâncat nu mâncam mai nimic, dar ciuguleam întruna. Câte-un cartofior, câte una, câte alta, toate bune… Şi-uite aşa m-am ales cu două kilograme în plus”, spune Nicoleta Luciu.

Dar, deşi a pus cele două kilograme, ea mărturiseşte că toată munca şi servitul la mese au adus-o într-o formă fizică de invidiat: ”Cel mai greu a fost urcatul scărilor cu scaunele şi farfuriile.  Toată lumea mergea la terasa de sus. Aveam şi câte zece mese deodată, singură. Eram aşa zăpăcită că uitam să-mi notez comenzile, iar când ajungeam la casa de marcat îmi dădeam seama că trebuia să am mai multe produse.  Am urcat atât de multe scări că mi-am făcut fese de braziliancă.”

Cum a fost pentru Nicoleta Luciu să fie ospătăriţă la mare şi la ce provocări a fost nevoită să facă faţă alături de sora sa, Iuliana, Jean de la Craiova şi Vasilică Godja, telespectatorii vor vedea duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediţie a noului sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”.