Nicoleta Luciu despre noul iubit

Apropo.ro / 15.08.2005, 11:40
Nicoleta Luciu despre noul iubit
"Mi-aduce haine, creme pentru corp, farduri, parfumuri... E incredibil!" sau "Eu am spart gheața. Mama a ramas cu același barbat toata viața" Cea mai dorita femeie din Romania dezvaluie în exclusivitate pentru Apropo TV povestea iubirii ei cu Zsolt Csergo. Care e

„Mi-aduce haine, creme pentru corp, farduri, parfumuri… E incredibil!” sau „Eu am spart gheața. Mama a ramas cu același barbat toata viața”

Cea mai dorita femeie din Romania dezvaluie în exclusivitate pentru Apropo TV povestea iubirii ei cu Zsolt Csergo. Care e dulce-dulce, dar și foarte vanata de paparazzi, studiata cu lupa, întoarsa pe toate fețele. Puteți sa credeți? Bomboanele și magneții de pus pe frigider au avut rolul lor, transformand o întalnire… întamplatoare într-un love-story senzațional.

„Ma bucur foarte tare de relația asta. Sincera sa fiu, ma vedeam mulți ani singura dupa desparțirea de Maxer. Nu-mi propusesem nimic, dar uite ca Dumnezeu da dupa sufletul omului. Și, mi-a dat un om cu toate calitațile pe care le doream la un barbat”. Citiți mai jos cum s-a transformat fetița rușinoasa a modestei familii Luciu, în exotica vedeta bruneta, stapana peste suflarea masculina a Romaniei.

Nicoleta Luciu joaca într-o telenovela. Nicoleta Luciu s-a desparțit de Maxer. Nicoleta Luciu spune ca va fi mult timp singura. Nicoleta Luciu are o relație cu Zsolt Csergo… O evoluție trepidanta în viața brunetei, cu schimbari bruște de macaz, cu evenimente care pe ea au copleșit-o, iar pe noi ne-au ținut cu urechile palnie! Și, iar am auzit ca a plecat cu Csergo pe Coasta de Azur, pentru ca mai apoi sa vina, cu supersonicul parca, știrea care a bulversat jumatate din populația Romaniei: „O s-o ceara de nevasta la Las Vegas”. Ce s-a întamplat cu Nicoleta? A trait ea toate aceste… povești?

Cum l-ai cunoscut pe Zsolt? E adevarat ca te-a sunat, ca a insistat sa se vada cu tine?

Nu, nu s-a întamplat așa. Povestea a fost altfel. Am cantat la el la cazinou… Pe urma ne-am întalnit de cateva ori cu el și cu impresarul nostru de la Laguna, Mihai. La un moment dat, l-a sunat pe Mihai și i-a spus: „Vezi ca eu o sa plec la Viena, întreaba-le pe fete ce vor sa le aduc”. Și noi am spus: „Bomboane și magneți de frigider”. Și, saracul a cautat în toata Viena magneți de frigider, dar n-a gasit decat un Moș Craciun. Ne-a adus în schimb bomboane, niște bomboane foarte bune.

Am înțeles ca de Dinu Maxer te desparțisei înainte de Paști.

Ne desparțisem cu doua saptamani înainte de Paști. Și Zsolt era singur… Atunci cand ne-am întalnit sa ne dea bomboanele, nu mai era cu cine-a fost înainte. Mi-a facut placere compania lui, e un tip lipicios. Ti-e drag sa stai și sa-l asculți. Fiind ungur, vorbește cu un anume accent. Bine, nu m-am gandit la început ca între noi poate sa fie ceva. Și nici el, totul s-a întamplat pe parcurs.

Și cum a evoluat povestea de la bomboane și magneți la relația asta?

Pai, tot așa, ne-am întalnit de vreo 4-5 ori. Niciodata n-am vorbit la telefon… Pana într-o seara, cand Mihai a plecat cu mașina lui, și Zsolt ne-a lasat pe fiecare acasa. A lasat-o pe Anca mai întai… Dupa, l-am rugat sa ma mai plimbe puțin cu mașina. Și ne-am plimbat pana la zece dimineața, cand am plecat direct la un shooting pentru coperta unei reviste.

Ce mașina era?

Atunci venise cu un A8. Și mi-a placut mult cum merge mașina aia. Ma simțeam bine în ea, mai ales ca aveam încalzire la scaune și eram atat de relaxata!

Noaptea aia a fost hotaratoare?

Da. Ziceam: Hai sa mai facem un drum pana-n centru și ma duci acasa. Și tot așa. Cand ne-am desparțit, ne-am sarutat prima oara și a fost foarte bine. Atunci i-am lasat eu numarul de telefon. Mi se pare ca a plecat pana la Budapesta, a avut ceva treaba acolo, iar cand s-a întors mi-a adus aceleași bomboane.

Ce cadou te-a înnebunit?

Cel mai tare? Cand am fost plecata acum în vacanța, la Cannes, la Nisa și la Monte Carlo, la sfarșitul lui iunie. A fost extraordinar, ne-am plimbat cu mașina decapotabila, am mancat la tot felul de restaurante, ne-am plimbat pe plaja…

Ma bucur foarte tare de relația asta. Sincera sa fiu, ma vedeam mulți ani singura, dupa desparțirea de Maxer. Nu-mi propusesem nimic, dar uite ca Dumnezeu da dupa sufletul omului. Și mi-a dat un om cu toate calitațile pe care le doream la un barbat. Toate. I le-a dat așa, cu sacul. E un om care-mi înțelege meseria și ma susține. Și nu crede toate bazaconiile care apar prin ziare. Tot timpul cand pleaca mi-aduce haine, creme pentru corp, farduri, parfumuri… E incredibil! Zice: „Uite ți-am luat asta, zi-mi daca-ți place culoarea, ca data viitoare îți iau altceva”. Îmi place sa fiu rasfațata.

Sa te întreb de nunta?

Nuu! Cum sa faci nunta cu un om pe care l-ai cunoscut de 3 luni?

Poate va luați și voi în secret.

Nu, eu nu-s de acord cu nunta în secret. Sunt persoana publica, vreau sa știe lumea ca ma marit. Sa vina ziarele, televiziunile: „S-a maritat Luciu!”, sa apara la știri.

Dupa desparțirea de Dinu ți-ai propus ca urmatorul tau iubit sa fie unul bogat?

Nu mi-am propus nimic. Dupa desparțirea asta îmi doream sa intru într-o pauza și sa ma ocup numai de trupa, de filmari, sa ma concentrez numai asupra profesiei. Așa s-a întamplat. Inimii nu poți sa-i poruncești.

Dinu a hotarat desparțirea voastra?

Nu. Desparțirea s-a hotarat într-o buna zi, de comun acord. Ma rog, el a mai dat niște interviuri prin ziare pe care eu nu le-am comentat. Ce a declarat, a declarat din proprie inițiativa.

Te deranjeaza declarațiile lui?

M-au deranjat, dar am zis: „Lasa, mai bine îmi vad de treaba mea și într-o zi probabil o sa se potoleasca”. Asta a fost. Dragostea s-a stins în timp… Într-adevar, ajungeam foarte tarziu acasa…

Te-a mai cautat? A insistat sa va împacați?

Nu. Hotararea a fost definitiva. Eu am spart gheața la noi în familie. Mama a ramas cu același barbat toata viața, matușile, verișoarele, toata lumea… Știi care-i faza? Maxer a fost singurul barbat din viața mea și singurul cu care m-am sarutat. Pana la Zsolt.

Și cei din familie au avut ceva de comentat?

Nu. Totul s-a petrecut foarte repede. N-au avut timp sa-și puna întrebari. Ei se bucura pentru mine ca sunt fericita, ca n-am nici o problema. Sunt fericita.

Nicoleta a devenit conștienta de calitațile ei, abia dupa a doua apariție în Playboy, care s-a petrecut în 2000. Înainte cu un an, fusese aleasa Miss Romania, însa titlul (destul de rasunator) n-a reușit sa o scoata prea tare în fața.

Pana a ajuns cea mai dorita femeie din Romania, a parcurs un drum aproape sinuos. Opțiunile și le-a schimbat odata cu înaintarea în viața. „Am trait într-o familie modesta, cu parinți care au lucrat în fabrica, care mai tarziu au fost dați afara și care și-au cautat foarte mult de lucru, reușind sa se angajeze mai tarziu… Pot spune ca am fost un copil retras. Totdeauna m-am simțit rațușca cea urata. În școala, cand intram într-un colectiv nou, ma retrageam în ultima banca.”

Pe la 13 ani a vrut sa urmeze liceul Tonitza. Mama ei n-a priceput la ce ar ajuta-o desenul și a convins-o sa dea la mate-fizica. A urmat niște cursuri la Crucea Roșie, iar mai tarziu și-a înnebunit toate matușile cu ideea care i-a venit subit (dupa ce a venit un film): vroia sa se calugareasca. Și totuși…”Prin clasa a zecea, colega mea de banca a vazut într-un ziar ca se fac cursuri de modeling. Mama mi-a dat toate economiile pe care le stransese 2-3 luni pentru covoare și canapele… A mers treaba. Am facut vreo 4 școli de modeling”.

Evident, era slaba ca un țar, dar avea și ceva în plus (fața de celelalte colege manechine). Sani impunatori! „Mi-am dorit foarte tare sa plec afara, sa vad cum e. M-am dus în Turcia, în Grecia, la Milano, pentru ca toata lumea venea de acolo: . M-am dus și problema au fost sanii. Erau prea mari și nu ma încadram în standarde. În rest, era bine și ca înalțime și ca greutate. Prinsesem un contract de lenjerie, eram cea mai buna de acolo, dar mi-au zis: . Și nu un an, cinci ani. Am zis ca nu se poate”.

Afla care mai sunt (re) sentimentele celor doi foști iubiți numai din

Tags: