Nicoleta Luciu face cununia civilă în aceeași zi cu botezul tripleților

Apropo.ro / 19.04.2012, 13:30
Nicoleta Luciu face cununia civilă în aceeași zi cu botezul tripleților
Nicoleta Luciu va face cununia civilă cu Zsolt Csergo în aceeași zi în care își va boteza tripleții. Evenimentele au loc în luna aprilie 2012.

Nicoleta Luciu are un an bogat în evenimente. După ce a reușit să revină la silueta care a consacrat-o, slăbind 40 de kilograme în patru luni de zile, are planuri mari și în cariera ei muzicală, și nu numai.

Anul acesta, mai precis pe data de 21 aprilie 2012, Nicoleta Luciu își va boteza tripleții. Înainte de această ceremonie, Nicoleta și Zsolt se vor căsători civil la Primăria din Miercurea Ciuc.

Tripleții Kim, Kevin și Karoly, în vârstă de șase luni, vor fi botezați în religie catolică la Mănăstirea „Sfânta Fecioara Maria” din Șumuleu, Miercurea Ciuc.

Nicoleta Luciu este într-o formă de zile mari. În ce privește „cura ei de slăbire” mărturisește că cel care o motivează puternic este cântarul.

Cu voință, dietă și multe ore la sala de sport, ajutată desigur și de un antrenor personal, Nicoleta Luciu a reușit să slăbească de fiecare dată.

La prima naștere a slăbit în doar 6 săptămâni cele 30 de kilograme acumulate în plus. A fost un „exercițiu” care nu i-a făcut foarte bine organismului.

După sarcina cu tripleții, Nicoleta a slăbit 40 de kilograme, dar în 4 luni de zile.

„Trebuie sa demonstrăm ca arătăm bine chiar dacă avem peste 30 de ani și 4 copii acasă…și putem să fim hot”, a spus Nicoleta pentru AcasăTV.