Nicoleta Luciu isi arata desuurile gratis

Apropo.ro / 31.08.2009, 09:12
Nicoleta Luciu isi arata desuurile gratis
Nicoleta Luciu a prezentat moda la Mamaia, pentru 1.500 de euro, dar si-a lasat la vedere lenjeria intima, intr-un club.

Sambata dupa-amiaza, Nicoleta Luciu a dat o fuga pana la mamaia, invitata fiind sa prezinte moda intr-un show al lui Adrian Pescariu.

Pentru prezenta ei pe podium, Nicoleta a incasat 1.500 de euro, insa inainte de a urca pe catwalk a facut barbatii sa transpire lasand la vedere o pereche de bikini negri.

Daca doar cei care au fost pe faza s-au putut delecta cu vederea lenjeriei intime a vedetei, ceilalti invitati la prezentare au putut-o admira pe Nicoleta pe podiumul de prezentare.

Cu o silueta extraordinara, Nicoleta le-a eclipsat pe celelalte manechine prezente la show, apoi s-a relaxat plimbandu-se pe faleza, alaturi de sora ei, Iuliana, si prietenul acesteia.

Cum ii sta bine unei vedete, Nicoleta, care a devenit o obisnuita a prezentarilor de moda semnate de Adrian Pescariu, ea intorcandu-se la Bucuresti, pentru a continua filmarile la telenovela "Aniela".

Nicoleta si o pereche de bikini negri

Lenjeria Nicoletei, surprinsa de fotografi

In urma Nicoletei Luciu au ramas fotografiile picante si dorinta tuturor de a o revedea in ipostaze cat mai fierbinti pe una dintre cele mai sexy femei din Romania.