Nicoleta Luciu isi reface sanii printr-un program personalizat

Apropo.ro / 24.10.2011, 14:00
Nicoleta Luciu, mama a patru copii, incearca sa isi faca timp si pentru ea, ca femeie. Afla ce are in plan tanara mamica.

Nicoleta Luciu, devenita de curand mama de tripleti, plus un junior acasa, are de gand sa foloseasca timpul si in favoarea ei. Ultima sarcina a fost solicitanta, iar Nicoleta are de gand sa apeleze la specialist pentru a corecta inevitabilele „neplaceri” create in urma unei sarcini.

Nicoleta Luciu si tripletii

Nicoleta si tripletii Kym, Karoly si Kevin

Astfel, de saptamana viitoare Nicoleta va incepe un program personalizat prin care isi va reface sanii, dar si pielea de pe abdomen.

De saptamana viitoare vreau sa incep un tratament pentru refacerea sanilor, a pielii de pe abdomen si, pentru asta, dr. inv. Kasem Abu Bakr mi-a propus deja un program personalizat. Pielea trebuie ajutata sa se refaca frumos dupa nastere. Vreau sa fiu foarte atenta. Sunt tratamente pe care le pot face linistita, fara sa afecteze alaptarea”, spune Nicoleta Luciu.

Desi cei patru copii sunt pe primul plan, Luciu nu neglijeaza relatia pe care o are cu sotul ei Zsolt.

Ne-am propus sa iesim cel putin o data pe saptamana, sa petrecem timp impreuna, doar noi doi. Iar cand suntem acasa, avem grija amandoi de bebelusi. Zsolt se implica in ingrijirea lor, ii vegheaza si ma ajuta la baita”, mai spune vedeta.

Zsolt senior, Nicoleta si Zsolt jr

Zsolt senior, Nicoleta si Zsolt jr

In ce priveste posibilele aparitii in revistele pentru barbati sau pe ecrane, Nicoleta Luciu nu infirma un nou pictorial, dar nici nu spune nu. Totul este sub o umbra de suspans. Avem incerede ca Nicoleta va avea silueta demna de invidiat, asa cum ne-a obisnuit si dupa prima sarcina.