Nicoleta Luciu, mireasă! Imagini de la botezul tripleților Nicoletei Luciu (Poze și video)

De: Gabriela Voicu / 22.04.2012, 15:30
Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo s-au casatorit religios ieri, in Miercurea Ciuc, iar in aceeasi zi si-au botezat tripletii, pe Kim, Kevin și Karoly.

După ce, ieri, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au cununat religios, vedeta s-a ocupat și de tripleții Kim, Kevin și Karoly, pe care i-a creștinat în biserica în care a avut loc și căsătoria.

Micuții au fost fost botezați în religia catolică, la scurt timp după cununia religioasă a părinților lor. Nicoleta, îmbrăcată în rochie de mireasă, a asistat emoționată la slujba de botez a copiilor.

Ceremonia a avut loc la la Mânăstirea „Sfânta Fecioară Maria” din Șumuleu, Miercurea Ciuc. Zsolt a pus la punct detaliile legate de slujbă în urmă cu două săptămâni, când a venit la Miercurea Ciuc pentru a petrece Paștele catolic alaturi de familia sa.

Nașii tripleților sunt Peter și Marina Imre, cei doi fiind părinți spirituali și pentru cuplul Csergo.

Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zsolt Jr., în septembrie 2008. În octombrie 2011, ea i-a născut pe tripleții Karoly, Kevin și Kim.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit ieri, după o relație de șapte ani, în prezența familiilor, prietenilor, dar și a presei, care a urmărit pas cu pas ceremonia și pregătirile Nicoletei.

Dansul mirilor a avut loc pe ritmul piesei „Halo”a lui Beyonce. Pentru cununia civilă, Nicoleta a ales o rochie care i-a pus în evidență trupul: mulata, din dantelă neagră, cu spatele gol, accesorizată cu un buchet de trandafiri roșii. Și mirele a dat o lecție de stil: a purtat un costum negru cu tunică. Cu verighetele pe deget, mirii au plecat spre restaurant, unde se anunța o petrecere fastuoasa cu peste 200 de invitați.