Nicoleta Luciu – Prima petrecere cu fiul ei

Apropo.ro / 02.03.2009, 00:00
Nicoleta Luciu - Prima petrecere cu fiul ei
Micuţul Zsolt jr. a fost botezat în religia catolică, iar mămica Nicoleta Luciu, alături de iubitul ei, a trăit una dintre cele mai frumoase zile, alături de aproape 300 de invitaţi. Alături de Nicoleta s-au aflat cei mai îndrăgiţi actori din telenovela ”Regina”.

-Cum s-a comportat bebe la botez şi după?
A fost foarte obosit, nu a dormit înainte, aşa că la biserică, la începutul ceremoniei, a stat liniştit şi apoi s-a smiorcăit puţin. Iar la restaurant a dormit o perioadă, apoi s-a trezit şi a luat-o de la capăt cu smiorcăitul, motiv pentru care l-am dus acasă. A doua zi, am avut mai multe persoane în vizită şi a fost foarte vesel de dimineaţă pînă seara. A primit la botez un echipament complet de hochei pentru vîrsta de 3 ani, dar avînd în vedere ritmul în care se dezvoltă… Şi tot felul de haine, costumaşe. Avea oricum multe articole vestimentare, dar acum are o adevărată garderobă!

– Cum vă încîntă cel mic în prezent?
Este foarte bine dezvoltat, aproape cît un copil de 11 luni: 73 cm şi 8,5 kg. Şi el are doar cinci luni. În ziua botezului, eu îi tot repetam mamei mele: ”Hai, trebuie să fii gata ca să nu întîrziem”. La un moment dat, a spus şi el: ”Hai!”. Este foarte receptiv, ne surprinde mereu cu cîte ceva.

– Cum v-a modificat relaţia de cuplu apariţia copilaşului?

A transformat-o într-o iubire mult mai profundă. De fiecare dată cînd mă gîndesc la Zsolt, imediat mă sună. Iar cînd vorbesc cu cineva despre bebeluş, mă sună mama să îmi spună ce mai face micuţul meu. Mama are grijă de cel mic, la Miercurea Ciuc.

”Nimeni nu m-a sfătuit să slăbesc”

– După ce ai slăbit spectaculos, faci ceva ca să te menţii la greutatea pe care ţi-o doreşti?
Nu mai ţin nici o dietă, acum doar mă întreţin. Mănînc dimineaţa iaurt cu cereale, la prînz – o salată şi carne fiartă sau la grătar, seara, un iaurt degresat şi un baton din fibre vegetale, iar între mese, fructe. De trei ori pe săptămînă, fac cîte o oră de sport, iar în fiecare zi cîte 10 minute merg pe bandă sau pe bicicletă.

– Ai avut vreun moment, după naştere, în care nu mai aveai speranţa că vei reveni la greutatea ideală?
Nu, eram sigură că o să-mi revin, pentru că sînt foarte ambiţioasă şi cred că totul ţine de voinţă. Oricum, nimeni nu m-a ajutat şi nici nu m-a sfătuit să slăbesc.

”Sînt prea grijulie şi panicată”

– Revenind la bebe, pînă acum aţi făcut excursii împreună?
Nu, dar facem naveta Miercurea Ciuc – Bucureşti. Prima vacanţă în trei o să fie abia la vară, cînd o să mergem cu iahtul în Croaţia.

– Zsolt jr. a venit vreodată cu tine pe platourile telenovelei ”Regina”?
Nu l-am luat cu mine la filmări, este oricum prea mic acum, dar l-am dus în Buftea, în vizită la naşa lui. Iar cînd o să crească mai mare, o să-l iau cu mine la filmări şi o să se joace cu copi­lul lui Iura (n.r. regizorul telenovelei ”Regina”), al Ioanei Gin­ghină şi cu alţi copii care o să mai apară în familia din Buftea.

– Cum te descurci cînd filmezi pentru "Regina" şi ţi se face foarte dor de copil?
Cînd sînt pe platouri şi filmez, nu am timp să mă gîndesc la nimic altceva, este însă greu după ce termin filmările, dacă sînt prinsă în Bucureşti şi nu pot să plec la Miercurea Ciuc. Oricum, nu trece o zi fără să îl văd şi să vorbesc prin webcam. Şi cum în Bucureşti stau la prietena mea, Luminiţa, care are tripleţi, îmi mai alin dorul stînd cu copiii ei.

– Cum te vezi tu ca mămică?
Prea grijulie şi panicată. Dacă tuşeşte puţin copilul, în secunda a doua este medicul pediatru la mine. Dacă nu vrea să mănînce o dată, sun din nou doctorul. În rest, sînt foarte iubitoare, sînt îndrăgostită de el şi ador să îi simt mirosul şi pielea fină.

– Cîţi copii vă mai doriţi?

Încă trei.

Botez cu toată familia Acasă

Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din telenovela “Regina”, şi-a botezat fiul la mănăstirea “Sfînta Fecioara Maria” din Şumuleu, Miercurea Ciuc, pe 21 februarie. Zsolt Csergo jr. a fost botezat în religia catolică, astfel că a avut trei perechi de naşi: Ruxandra şi Ion Ion, din partea Nicoletei Luciu, şi doi prieteni foarte buni de-ai lui Zsolt. La botez au venit Adela Popescu şi iubitul ei, Marius Kalmar, Cabral şi Andreea Pătraşcu, Denis Ştefan şi soţia lui, Iuliana, Bogdan Albulescu şi Alina Grigore, Diana Dumitrescu şi logodnicul ei, Ducu Ion, Gheorghe Dinică, Vladimir Găitan, Gheorghe Visu, Geo Dobre, Carmen Tănase, Florina Cercel, Virginia Rogin, Eugenia Şerban, Steliana Bălăcianu, Adriana Nicolae.

Regina – luni – joi, 20.30, Acasă TV