Nicoleta Luciu, probleme grave de sănătate! Motivul pentru care nu a mai aparut la tv

De: Cristiana Trifu / 19.01.2018, 11:17
Nicoleta Luciu, probleme grave de sănătate! Motivul pentru care nu a mai aparut la tv
Nicoleta Luciu a renunţat la emisiunea“Asia Express” după ce a efectuat câteva analize medicale ce erau obligatorii. Rezultatele nu au fost îmbucurătoare, vedeta fiind nevoită să se retragă din show.

„Nicoleta are mai multe probleme de sănătate, care s-ar fi putut agrava dacă nu ar fi mers imediat la medic să le trateze. Acesta este adevăratul motiv pentru care n-a mai participat la show, nu faptul că nu avea cu cine să îşi lase cei patru copii. Nu uitaţi că ea deja îşi confirmase prezenţa, dar asta înainte să vadă analizele”, potrivit click.ro.

Pe lângă problemele descoperite acum, Nicoleta Luciu suferă şi de dureri de coloană. Se pare că problemele de sănătate actuale sunt şi motivul celor câteva kilograme în plus, iar absenţa de la evenimentele mondene şi de la emisiuni are legătură tot cu necazurile cu care Nicoleta se confruntă acum.

Bruneta are acum 4 copii şi acest lucru şi-a pus amprenta asupra ei, motiv pentru care Nicoleta a apelat de-a lungul timpului şi la câteva operaţii estetice. Însă chiar şi aşa, vedeta recunoaşte că uneori o apucă depresia când se priveşte în oglindă.

„Am momente cand ma trezesc dimineata si sunt foarte multumita de mine. Am si clipe cand ma uit in oglinda si simt ca intru in depresie. Sunt constienta ca nu mai arat ca la 25 de ani, ca nu mai sunt o bomba sexy. Am imbatranit si eu. Insa nu imi pare rau pentru ca ma uit in ochii copiilor mei si imi dau seama ca nu mi-ar fi parut rau de alegerile facute nici daca as cantari 120 de kilograme”, a declarat Nicoleta Luciu.