Nicoleta Luciu, rivala lui Mircea Badea la executat șpagatul

Apropo.ro / 02.04.2013, 14:00
Nicoleta Luciu a arătat cât de flexibilă este într-o emisiune televizată, când a făcut șpagatul chiar mai bine decât Mircea Badea.

Vreau să-l întrec pe Mircea Badea” a spus vedeta Nicoleta Luciu, mamă a patru copii. Pentru că face sport aproape zilnic, alături ce micuții ei. Nicoleta nu a avut nevoie de prea multă pregătire pentru a sta în poziția șpagatului, dar nu pe două scaune precum realizatorul tv Mircea Badea.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a mărturisit că are multă grijă de corpul ei și că ar face orice pentru a arăta bine. Vedeta face fitness, s-a apucat și de breakdance, are un regim alimentar sănătos și este ținută mereu „în priză” de cele patru odrasle.

Acum lucrez la definire, ceea ce e foarte greu. Am înțeles că durează cel mai mult, dar apoi se văd numai mușchii, nu mai ai grăsime. Nu las niciodată să se pun[ 2 kilograme peste alte 2 kilograme. Cum mă îngraș 2 kilograme, le și dau jos. La 20 de ani dădeam 4 kilograme într-o săptămână, acum într-o lună și jumătate. Corpul nu mai răspunde„, a spus Luciu în emisiunea „Drept la țintă”, de la Kanal D.

Nicoleta Luciu

Din ianuarie am început să învăț mișcări de breakdance. Acum exersez să stau în mâini, dar nu am stabilitate. Exersez acasă cu copiii. Mă duc pe un perete liber, stau sus și îi iau pe toți și îi ridic cu picioarele pe perete. Ne urcăm toți cu picioarele pe perete și batem în el că să facem gălăgie. Ne aud toți vecinii„, a mai adăugat Nicoleta Luciu.