Nicoleta Luciu si-a marit bustul: „Am un kilogram de sani acum” (Video)

Apropo.ro / 24.01.2012, 13:15
Nicoleta Luciu si-a marit bustul:
Nicoleta Luciu si-a marit sanii, dupa nasterea tripletilor. Tanara mamica se simte bine si nu exclude ideea de a mai poza sexy in reviste pentru barbati.

Nicoleta Luciu, 31 de ani, a apelat la o operatie de reconstructie a sanilor, dupa nasterea tripletilor. Vedeta TV si-a dorit sa aiba aceeasi sani pe care ii avea inainte sa devina mama, pe cand barbatii nu-si mai luau privirile de la decolteul ei.

Luciu mai are de gand sa slabeasca si cateva kilograme pentru a avea silueta ce a consacrat-o. Ea promite ca va reveni in piata muzicala romaneasca, dar nu exclude nici posibilitatea de a mai poza intr-o revista dedicata barbatilor.

"Nu stiu daca voi mai aparea in reviste pentru barbati. Acum pot sa spun ca nu, iar peste un timp sa ma razgandesc. Nu stim niciodata ce ne rezerva viitorul", spune Nicoleta pentru Protvmagazin.ro.

 


Marea siliconare s-a produs! pe happyhour.protv.ro

 

Dupa operatia de marire a sanilor, Nicoleta se mira de dimensiunea lor: "Am un kilogram de sani acum. Sper sa le pot face fata", a declarat pentru Happy Hour.

Peste 3-4 saptamani sanii Nicoletei vor arata normal. Nu are dureri infernale, ci mai degraba acestea seamana cu o febra musculara. Ea trebuie sa faca anumite exercitii medicale pentru sani, sa poarte doua luni o bustiera si trebuie sa doarma doar pe spate.

"Nu or sa ramana semne. M-a decupat putin, mi-a bagat implantul si asta e. Acum astept sa treaca saptamanile sa isi revina la normal. Acum sunt foarte tari, sunt inflamati. Trebuie sa stau doar pe spate si nu trebuie sa ma folosesc de maini cand ma ridic din pat. Pentru cateva zile trebuie sa ma ridice cineva. Nu am dureri, dar nu trebuie sa fortez musculatura. Pe Zsolt l-a luat cu calduri cand m-a vazut plina de pansamente. Nu prea a vazut nimic pana acum, vreau sa vada rezultatul final", a spus Nicoleta pentru emisiunea Happy Hour.