Nicoleta Luciu, un nou copil?: “Nimic nu se compară cu momentul în care afli că eşti însărcinată”

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2016, 15:37
Nicoleta Luciu, un nou copil?: “Nimic nu se compară cu momentul în care afli că eşti însărcinată”
Nicoleta Luciu, mamă de tripleţi în vârstă de 4 ani şi jumătate, şi a unui băiat de 7 ani şi jumătate, mărturiseşte că adoră să aibă grijă de micuţii ei.
 
 Şi de aceea s-a gândit să-şi lanseze un blog pentru şi despre mame, unde împărtăşeşte din experienţa ei de părinte, face demonstraţii video direct de la ea de acasă. 
 
„Cel mai frumos lucru din lume este să devii mamă. Şi cel mai preţios. Nu se compară nimic cu momentul în care afli că eşti însărcinată, cu momentul în care îţi vezi pentru prima dată copilul, iar perioadele prin care treci, pe cât sunt de frumoase sunt pe atât de pline de întrebări. Toată lumea vine cu sfaturi. Este bine ca fiecare mamă să le adapteze după personalitatea ei şi a copilului. Pe www.nicoletaluciu.ro ne vom strânge cu sfaturi, cu poveşti, cu experienţe personale şi aştept şi eu să primesc sfaturi pentru că nu-i aşa, omul cât trăieşte învaţă”, a spus Nicoleta Luciu, potrivit paginademedia.ro.
 
„Sunt mama”, „Mă îngrijesc”, „Bucătăresc”, „Slăbesc”, „Învăţ”, „Trăiesc” sunt rubricile de pe blog-ul www.nicoletaluciu.ro.