Nicoleta Luciu:”Cu banii din premiu îmi voi duce copiii la Disneyland”

Apropo.ro / 11.07.2018, 10:59
Nicoleta Luciu:”Cu banii din premiu îmi voi duce copiii la Disneyland”
Nicoleta Luciu, cea care a muncit cel mai mult în prima ediţie a show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin” şi care nu s-a dat înapoi de la niciunele dintre sarcinile date de Nea Mărin, este şi cea care a câştigat premiul de 2.000 de euro.

Nicoleta mărturiseşte că ea a resimţit o presiune destul de mare în momentul în care a realizat ce înseamnă administrarea unui restaurant şi ce implică asta, miza fiind să menţină localul profitabil.

„Dintre toţi, unul a muncit mai mult. Şi eu sunt impresionat de câtă seriozitate a dat dovadă. A tot cărat comenzile pe scările alea, a făcut drumul de 100 şi ceva de ori, iar eu dacă am spus că dau 2.000 de euro, aceşti bani îi dau Nicoletei Luciu”, a spus Nea Mărin.
Nicoleta a mărturisit că are deja planuri cu banii câştigaţi la Nea Mărin: ”Vreau să le fac o surpriză copiilor şi să-i duc la Disneyland. Cred că vor fi foarte bucuroşi”.
Ea le-a mulţumit colegilor de echipă şi a recunoscut că, deşi ştia cât de mult a muncit şi îşi dorea premiul, a avut emoţii la final.
”Eu ştiam că am muncit foarte mult, dar, pe de altă parte, nu prea ştiam ce au făcut ceilalţi, nu ştiam foarte bine ce i-a pus Nea Mărin pe ei să facă”, mai spune Nicoleta, iar colegii ei, Iuliana, Vasilică şi Jean au fost de acord că ea a a fost cea mai muncitoare.
”Are patru copii, cred şi eu că are antrenament şi că a muncit cel mai mult. Bravo ei!”, a felicitat-o Jean de la Craiova.
O nouă ediţie ”Poftiţi la Nea Mărin” plină de surprize şi provocări va putea fi urmărită săptămâna viitoare, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.