Nicoleta Matea, casnica de la Master Chef, pe coperta Playboy din martie!

De: Dragos Tanase / 07.03.2014, 15:15
Mulți au poftit la preparatele ei, dar și mai mulți au contemplat decoleturile sale adânci. Nicoleta Matea, cunoscută sub titulatura de Casnica de la MasterChef, revine în atenția admiratorilor într-un pictorial menit să îndulcească și cel mai aspru juriu... doar în sorțulet.

Alături de ea, playmate-ul Roberta Rostovțev, cehoaica Alina, sau Kasia- bomba sexy din Ucraina, completează colecția de pictoriale care ar convinge orice bărbat să petreacă ceva mai mult timp în bucătărie.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Așa cum v-ați obișnuit, însă, revista iepurașului cu papion hrănește și mințile, nu doar dorințele. Interviul acestei ediții vi-l aduce pe Andi Moisescu, care vă explică cu grație și inteligență, cum stau lucrurile în televiziune, atunci când e vorba să faci ceva de calitate.

Nicoleta Matea

Tot în acest număr Dan Teodorescu, de la trupa Taxi, ține piept tirului de 20 de întrebări, pe care le tratează cu umorul caracteristic, în vreme ce Virgil Ianțu își prezintă cu eleganță albumul care marchează revenirea lui pe scenă.

Iar dacă nu ați avut ocazia până acum să citiți și admirați pictoriale, interviuri și articole, care au făcut istorie, în acest numar, la rubrica Retro, vă întâlniți cu Marilyn Monroe, Ursula Andress, Brigitte Bardot, Kim Basinger, Dana Săvuică, Loredana Groza, Frank Sinatra, Bob Dylan, Martin Luther King și John Wayne.

Nicoleta Matea

Plus multe alte articole și rubrici din zona fashion, auto, hardware, food & drink.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 7 martie.

Detalii pe www.playboy.ro!