Nicoleta Nucă: ”Ștefan Bănică Jr. este un bărbat atrăgător” (Foto)

De: Carmen Ulian / 23.10.2014, 17:00
Nicoleta Nucă este tânăra de 20 de ani care a uimit audiența și juriul X Factor România cu vocea și frumusețea sa. Speculațiile privind chimia dintre Nicoleta și Ștefan Bănică Jr. nu au întârziat să apară.

Concurenta X-Factor Nicoleta Nucă este o prezență extrem de plăcută la cei 20 de ani ai săi. Tânără și frumoasă, cu o voce puternică și o ambiție pe măsură, Nicoleta Nucă a răspuns provocărilor legate de impresiile lui Ștefan Bănică Jr. la adresa sa.

Nico

Proaspăta artistă a declarat că își dorește un duet cu vedeta de la noi și îl consideră pe Ștefan un artist complet, un profesionist, un om de la care are ce învăța.

Nico

Nico

În prezent nu are un iubit, însă când a fost întrebată de presupusul schimb de priviri sexy cu Ștefan, dar și dacă nu cumva ar stârni gelozie din partea iubitei acestuia, Lavinia Pârva, Nicoleta a enințat: ”Ștefan Bănică e un bărbat atrăgător și carismatic. Mă simt onorată că am reușit să-i atrag privirea, dar am venit la „X-Factor” pentru a cuceri, în primul rând, publicul românesc! Cred că Lavinia Pârva nu are nici un motiv de îngrijorare”.

Nico

Bărbatul care ar completa-o total pe Nicoleta Nucă ar trebui să fie un echilibru între fizic, inteligență și spirit.