Nicoleta Radu, culturista din Romania care face furori in America

De: Gabriela Voicu / 18.11.2011, 10:08
Nicoleta Radu, culturista din Romania care face furori in America
Romanca Nicoleta Radu a urcat pe podium, in Las Vegas, la Classic Bodybuilding, cel mai important concurs din lume de acest gen.

Nicoleta Radu este o femeie puternica, o romanca mandra de originile ei, o sportiva care a innebunit pur si simplu America.

Ea a urcat pe podium, in Las Vegas, la Classic Bodybuilding, cel mai important concurs din lume de acest gen.

Femeia are 31 de ani si se antreneaza alaturi de cei mai importanti culturisti ai lumii, printre care si Mister Olympia – Jay Cutler.

Nicoleta Radu a suferit patru interventii chirurgicale, a stat 40 de ore in coma profunda, cateva luni nu s-a putut misca din pat, nu putea sa stea dreapta, sa paseasca si toata lumea, inlclusiv medicii, credeau ca o sa moara. Dupa nici patru ani de cand a inceput sa faca fitness, o banala operatie de apendicita avea sa-i schimbe dramatic viata.

Eram pe targa si am vazut luminita de la capatul tunelului„, a marturisit romanca.

Boala nu a doborat-o insa pe Nicoleta. Dupa aproape noua luni de spital si patru interventii chirurgicale, a inceput sa aduca din nou medalii in tara. Sportiva sustine insa ca de multe ori concursurile la care a participat au dezamagit-o profund.

Nicoleta s-a nascut intr-o familie modesta din cartierul bucurestean Militari.

Ea este in prezent un nume important in lumea mondiala a fitnessului: este profesor de sport, instructor de fitness si aerobic, actrita, fotograf si majoreta. Are un program atat de incarcat incat abia reuseste sa doarma 4-5 ore pe noapte.