Nicoleta Voica a slăbit 22 de kg în 4 luni. Vezi prin ce metodă! – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.07.2016, 11:38
Nicoleta Voica a slăbit 22 de kg în 4 luni. Vezi prin ce metodă! - FOTO
Cântăreaţa Nicoleta Voica arată senzaţional la vârsta de 60 de ani.

După ce a slăbit 22 de kilograme, interpreta de muzică populară  şi-a schimbat viaţa total. Acum, artista poartă haine cu numere mai mici, a scăzut un număr la picior, are poftă de viaţă şi nu mai umblă cu pastile de tensiune după ea.

Nu a ţinut diete drastice, ci a optat pentru o metodă radicală. Nicoleta Voica a călcat pe urmele lui Teo Trandafir şi în martie şi-a micşorat stomacul.

“Am slăbit 22 kg în patru luni. Aveam 90, iar acum mă simt ca la 19 ani. Port măsura 40 la haine, înainte aveam 48, dar am scăzut şi un număr la picior, pentru că gambele şi tălpile s-au subţiat. În plus, nu mai iau tablete de tensiune. Înainte eram dependentă de ele, asta fiind una dintre problemele cu care mă confruntam. Am un chef nebun de viaţă. Fac trei masaje pe săptămână, am doi terapeuţi, soţ şi soţie. Îmi fac şi masaje cu beţe de bambus şi cu ventuze. Având o genă bună, eu nu am rămas cu surplus de piele după această slăbire. Nici de la sarcini nu am rămas cu vergeturi. E drept că în tinereţe am făcut gimnastică de performanţă, balet şi am fost dansatoare. Acum, în fiecare zi, timp de o oră şi jumătate fac sport: 4 km de mers pe bandă alert şi alţi 2 km în pantă. Urc 200 de trepte, folosesc gantere de 1,5 kg şi fac zilnic 150 de abdomene”, a mărturisit Nicoleta Voica pentru click.ro