Nicolița și Ogararu în atenția clubului Ajax Amsterdam

Apropo.ro / 09.04.2006, 14:25
Nicolița și Ogararu în atenția clubului Ajax Amsterdam
Jucatorii echipei Steaua, Banel Nicolița și George Ogararu, au intrat în atenția clubului Ajax Amsterdam, noteaza presa olandeza, dupa ce antrenorii formației olandeze au urmarit partidele pe care "roș-albaștrii" le-au disputat cu Rapid, în sferturile Cupei

Jucatorii echipei Steaua, Banel Nicolița și George Ogararu, au intrat în atenția clubului Ajax Amsterdam, noteaza presa olandeza, dupa ce antrenorii formației olandeze au urmarit partidele pe care „roș-albaștrii” le-au disputat cu Rapid, în sferturile Cupei UEFA.

Site-ul voetbalprimeur.nl, care citeaza cotidianul De Telegraaf, noteaza ca principala ținta a clubului Ajax este Banel Nicolița, însa nu exclude posibilitatea ca o eventuala oferta a gruparii olandeze sa-l vizeze și pe fundașul dreapta George Ogararu. „Antrenorul Danny Blind și directorul tehnic Martin van Geel au mers în România pentru a urmari din tribuna duelul din Cupa UEFA dintre Steaua și Rapid București. Aceștia doreau sa-l vada la lucru pe George Ogararu, dar se pare ca atenția le-a fost atrasa de un alt jucator, Banel Nicolița. (…) Banel Nicolița este un fundaș stânga cu valențe ofensive și ar putea ajunge la Ajax pentru trei milioane de euro”, noteaza voetbalprimeur.nl.

Potrivit presei olandeze, cei doi internaționali români sunt doriți de Ajax pentru a-i înlocui pe spaniolul Juanfran și pe fundașul dreapta Hatem Trabelsi.

Site-ul v-bal.nl apreciaza ca interesul clubului Ajax pentru Nicolița pare sa fie foarte mare, din moment ce Blind și Van Geel au urmarit la București returul sferturilor Cupei UEFA dintre Steaua și Rapid, dupa ce în prima manșa jucatorii români au fost monitorizați de antrenorul secund Ruud Krol.

Echipa Steaua București s-a calificat în semifinalele Cupei UEFA dupa doua remize cu Rapid, 1-1 în deplasare și 0-0 pe teren propriu. În urmatoarea faza a competiției, formația antrenata de Cosmin Olaroiu va întâlni echipa engleza Middlesbrough, meciul tur urmând sa se dispute la București, la 20 aprilie, iar returul o saptamâna mai târziu, în Anglia.

Mediafax