Niculescu il sustine pe Danciulescu

De: Mirel Mircea / 28.02.2008, 15:12
Niculescu il sustine pe Danciulescu
Claudiu Niculescu ii ia apararea lui Ionel Danciulescu, dupa ce acesta a ratat un penalti in partida cu Dacia Mioveni

Claudiu Niculescu ii ia apararea lui Ionel Danciulescu, dupa ce acesta a ratat un penalti in partida cu Dacia Mioveni, din sferturile Cupei Romaniei.

"Danciulescu trebuie incurajat, nu desfiintat! I se intampla oricui sa rateze un penalty, nu trebuie acum scos tap ispasitor! Danciu a facut atatea pentru Dinamo, e golgeterul la zi al echipei, fanii ar trebui sa fie intelegatori cu el! Sa nu se uite cate lucruri bune a facut Danciu pentru aceasta echipa", a spus Niculescu exclusiv pentru siteul oficial al clubului Dinamo.

In ceea ce-l priveste, Niculescu spune ca se simte bine la Dusiburg, insa ii este dor de Dinamo si de suporteri.

"Ma simt bine la Duisburg! M-am integrat foarte repede aici! Fanii m-au primit foarte bine, mai ales ca m-au ajutat si golurile pe care le-am reusit pentru echipa", a spus Niculescu.

"Imi este dor de Dinamo, imi lipsesc fanii, insa acum trebuie sa ma adaptez aici si sa ma bucur de ceea ce am", a mai spus fostul idol al fanilor "alb-rosii".

Niculescu s-a transferat in aceasta iarna la MSV Duisburg, unde a reusit prestatii extrem de apreciate. In cele patru meciuri pe care le-a disputat in Bundesliga, "Clau-gol" a marcat doua goluri si a dat o pasa de gol.