Niculescu si Erakovici au pierdut finala de la Wimbledon

Apropo.ro / 05.07.2004, 11:03
Niculescu si Erakovici au pierdut finala de la Wimbledon
Perechea Monica Niculescu/Marina Erakovici (România/Noua Zeelanda), cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului probei de dublu junioare din cadrul Internaționalelor Marii Britanii de la Wimbledon, a anunțat site-ul oficial al competiției. Niculescu și Erakovici au

Perechea Monica Niculescu/Marina Erakovici (România/Noua Zeelanda), cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului probei de dublu junioare din cadrul Internaționalelor Marii Britanii de la Wimbledon, a anunțat site-ul oficial al competiției.

Niculescu și Erakovici au fost învinse, în finala de perechea din Belarus, Viktoria Azarenka/Volha Havartsova, cap de serie numarul 3, cu scorul de 4-6, 6-3, 4-6.

În proba de simplu, cîștigator a fost francezul Gael Monfils, cap de serie numarul 1, care l-a învins pe sportivul britanic, Miles Kasiri, cu scorul de 7-5, 7-6 (8/6).

Finala de simplu junioare a fost cîștigata sportiva din Ucraina, Katarina Bondarenko, cap de serie numarul 6, care a învins-o pe Ana Ivanovic, cap de serie numarul 3, cu scorul de 6-4, 6-7 (2/7), 6-2.

Mediafax