Nightwish vin cu TIR-ul la Sibiu!

Apropo.ro / 12.07.2009, 09:00
Nightwish vin cu TIR-ul la Sibiu!
Nightwish vor concerta la festivalul ARTMania pe 18 iulie. Ei pregatesc un show cu totul special pentru Sibiu.

Trupa Nightwish va concerta la Sibiu pe 18 iulie, in cadrul festivalului ARTMania. Finlandezii au pregatit pentru fanii lor un show de 100 de minute, exploziv la propriu: foc, sunet si lumini!

In acest scop, trupa va sosi in Romania cu un TIR plin de echipamente, printre care 60 lumini inteligente (moving heads), 76 de lumini conventionale (stroboscoape, flash-uri etc.), 12 tipuri diferite de efecte pirotehnice si 18 aruncatoare de flacari ce vor fi amplasate in Piata Mare. La acestea se adauga un sunet "zid" de 90.000 de watti.

Nightwish vor interpreta ultimul album ("Dark Passion Play") și piese renumite din discografia trupei. Inainte de Nightwish, ii vei putea asculta (incepand cu ora 19.00) pe Subscribe si Pain.

Nu uita ca mai ai doar doua zile sa te inscrii la concursul Apropo.ro: trimite o poza cu tine de la editiile precedente ale festivalului pe www.tare.ro si castiga una din cele 10 invitatii la Artmania. Click aici pentru a participa!

Biletele pentru festivalul ARTMania (17-19 iulie), in valoare de 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, precum si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

 

Nightwish – Amaranth de pe tare.ro