Nikita este gravida!

Apropo.ro / 16.12.2008, 23:49
Nikita este gravida!
Celebra Nikita este gravida! Vestea buna a fost facuta public chiar de ea.

Celebra Nikita "din Romana", cunoscuta drept si o mare batausa, cu gesturi mai mult masculine decat feminine, face o intorsatura de 180 de grade in viata ei, ramanand insarcinata! Nikita a facut publica sarcina in cadrul unei emisiuni tv.

Nikita, pe numele adevarat Mihaela Ispas, are o relatie cu Cristian (fara prenume, dar din Iasi) de peste 2 ani de zile. Nikita, in varsta de 33 de ani, a hotarat impreuna cu viitorul sot, ca este momentul fructificarii relatiei.

Asa ca, intr-o zi, impreuna cu viitoarea nasa, Marinela Nitu a mers la un control ginecologic pentru a confirma sarcina. Nikita este insarcinata in patru luni, sexul copilului nu se poate observa inca, mai ales ca pozitia in care acesta sta in pantec nu permite determinarea sexului la ecografie. Nikita se asteapta ca undeva, in luna mai, sa nasca. Momentan, ea are toate simptomele unei viitoare mamici.

Nikita doreste sa se casatoreasca inainte ca viitorul copil sa se nasca, pentru a avea numele ambilor parinti pe certificatul de nastere. Nikita este convinsa ca primul copil va fi un baiat si i-a gasit deja numele: Cristian Mihai. Se vad deja schimbari in bine la Nikita!