Nimeni de la Rapid nu a vorbit de o demitere a lui Razvan Lucescu

Apropo.ro / 17.12.2006, 12:22
Nimeni de la Rapid nu a vorbit de o demitere a lui Razvan Lucescu
Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbata, ca informațiile privind o posibila demitere a lui Razvan Lucescu de la conducerea tehnica a formației giuleștene sunt "dezinformari". "Nimeni de la Rapid n-a vorbit de o demitere a lui Razvan

Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbata, ca informațiile privind o posibila demitere a lui Razvan Lucescu de la conducerea tehnica a formației giuleștene sunt „dezinformari”.

„Nimeni de la Rapid n-a vorbit de o demitere a lui Razvan Lucescu. Nu știu de ce se tot spune asta. Sunt dezinformari”, a spus Copos, care a participat, sâmbata, la Palatul Național al Copiilor, la un spectacol de sfârșit de an, organizat de FC Rapid, în cadrul caruia au fost oferite daruri copiilor legitimați la Centrul de copii și juniori ai clubului, dar și unora de la diverse centre de plasament.

Comentând șansele echipelor Steaua și Dinamo de a trece de 16-imile Cupei UEFA, unde vor avea ca adversare formațiile FC Sevilla, respectiv Benfica Lisabona, George Copos a spus: „Cred în șansele echipelor Dinamo și Steaua. Românii sunt talentați. Noi, din pacate, suntem în afara Europei și asta ma face sa nu fiu foarte fericit. Sunt suparat ca Moșul nu mi-a adus nimic, nu mi-a adus foarte multe bucurii anul acesta pe plan sportiv”.

În cadrul spectacolului de la Palatul Național al Copiilor, „Invitație la Palat”, au primit cadouri și copiii angajaților FC Rapid, acestea fiindu-le înmânate de Copos, soția sa, Cristiana, directorul tehnic Grigore Sichitiu, directorul general Constantin Zotta și atacantul Ionuț Mazilu. „A fost un eventiment special, organizat pentru 600-700 de copii. A fost sarbatoarea lui Moș Nicolae sau Moș Gerila, cum vreți sa-i spuneți”, a declarat Copos la finalul festivitații.

„E normal ca George Copos sa fie suparat, cu toții suntem, dar asta e viața. O luam de la capat și trebuie sa construim din nou. În ultimele trei, patru meciuri am stricat cam tot ce am facut bun pâna atunci. Eu nu am auzit niciodata ca ar pleca Razvan Lucescu”, a declarat Ionuț Mazilu.

Atacantul rapidist a apreciat ca Dinamo „a avut o soarta mai buna” la tragerea la sorți a 16-imilor Cupei UEFA și ca are șanse sa se califice mai departe în aceasta competiție. „Sevilla este cea mai puternica echipa din cupele europene. Fiecare echipa are șansa ei, dar pentru Steaua e destul de mica, pentru ca Sevilla e o echipa extraordinara. Dinamo a avut o soarta mai buna și cred ca se poate califica”, a punctat Mazilu.

Mijlocașul Costin Lazar a declarat ca este puțin trist din cauza eliminarii din Cupa UEFA. „Poate la anul nu ne mai chinuim sa jucam în Cupa UEFA, ci vom juca în Liga Campionilor, cine știe? Am vrea ca Razvan Lucescu sa ramâna, dar noi, jucatorii, nu avem nicio putere. Nu i-am cerut noi sa ramâna, pentru ca el hotaraște singur ce face, unde se duce și ce e mai bine pentru el. Cum a fost Moș Copos anul asta? Nu știu cum a fost în ceilalți ani, dar pentru mine a fost destul de darnic și am realizat ce mi-am propus”, a spus Lazar. Mijlocașul rapidist considera ca Dinamo are șanse mai mari decât Steaua sa se califice în optimile Cupei UEFA: „Sevilla e o forța, iar Benfica e o echipa foarte buna, cu nume, și va fi foarte greu. Cred ca Dinamo are șanse mai mari”.

Mediafax