Nimeni nu se aştepta la asta! Bianca, decizie incredibilă în legătură cu Liviu la ceremonia focului – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 09.08.2017, 10:11
Nimeni nu se aştepta la asta! Bianca, decizie incredibilă în legătură cu Liviu la ceremonia focului - FOTO
În episodul de marţi, 8 august, de la ora 20:30, la Antena 1, Ben cu Diana şi Bianca cu Liviu au stat faţă în faţă pentru prima dată după 20 zile cu multe schimbări, în Thailanda. Şi ei, ca şi celelalte cupluri, au vizionat materiale cu acţiunile şi declaraţiile lor de pe „Insula iubirii” şi au discutat despre relaţiile lor şi despre momentul în care se află acum.

Relaţia Dianei cu Andy şi interacţiunea lui Ben cu Nicoleta au fost câteva dintre subiectele pe care cei doi concurenţi le-au discutat. Bianca l-a întâmpinat cu răceală pe Liviu, care şi-a cerut scuze pentru comportamentul avut în relaţia lor. El i-a mulţumit că l-a suportat, iar Bianca i-a mulţumit că a adus-o pe „Insula iubirii”.  Discuţiile lor vor continua şi duminică, de la ora 20:00, când telespectatorii vor avea parte de o întâlnire surpriză, care se anunţă foarte dramatică, dar lămuritoare pentru comportamentul unor concurenţi.

Sechestrare de persoane şi proxenetism, la „Insula Iubirii”. „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

Liviu Vârciu, despre Diana de la ”Insula iubirii”: ”E o nebună…”

Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” s-a dezbrăcat! Cu trupul ăsta îi cucereşte pe masculi

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO

Ultimul episod al celui de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island  – Insula iubirii” promite un final neaşteptat, care îi va lua prin surprindere pe telespectatorii Antena 1, duminica, 13 august.